17.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Το καφενείο στους Ναζαίους…

Διαβάστε επίσης

Το Καφενείο στους Ναζαίους είναι πλέον σημείο αναφοράς για όλους τους μερακλήδες της οικουμένης. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να αναδείξει το Κεντρικό σε προορισμό για καλοφαγάδες και τροφοτουρίστες.
Το μυστικό φαίνεται να είναι ένα και ιδιαίτερα σημαντικό: η φιλοξενία των κατοίκων, που έχουν την διάθεση να υποδεχθούν ως οικογένεια όλους τους επισκέπτες του μικρού χωριού Ναζαίοι και να τους εισάγουν σε έναν χαλαρό τρόπο ζωής και αντιμετώπισης των καταστάσεων.
Όταν κάποιος πιει ένα τσιπουράκι, είναι υποχρεωμένος να βάλει μια γύρα σε όλο το μαγαζί, με αποτέλεσμα να δημιουργείται με τον τρόπο αυτόν ένα δέσιμο και μια ενιαία μεγάλη παρέα. Βέβαια δεν παραγνωρίζουμε το …μαγειρικό κομμάτι, καθώς η Ευσταθία Καλιακάτσου έχει φροντίσει να αναδείξει την γαστριμαργία σε άλλα επίπεδα. Τα ψητά είναι τέλεια, τα σουβλάκια χειροποίητα, το ψωμί φρέσκο και το κρασί είναι το απαραίτητο ποτό για να μην παρασυρθεί κανείς από το γλυκόπιοτο τσίπουρο της περιοχής.
Η Ευσταθία και το καφενείο στους Ναζαίους, έχουν αναδείξει την περιοχή με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας εναλλακτικές διεξόδους στους κατοίκους των γύρω ορεινών χωριών, που έχουν βρει εκεί το στέκι τους. Όμως όπως πληροφορούμαστε, υπάρχουν ακόμη κρυμμένα μυστικά στην περιοχή, τα οποία όσο κι αν θέλουν κάποιοι να μην τα αναδείξουμε, γιατί θέλουν να τα απολαμβάνουν μόνο οι ίδιοι, δεν θα το κάνουμε!!! Υπομονή…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα