17.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

Ετοιμότητα για τους κυνηγούς

Διαβάστε επίσης

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος της Άρτας το τελευταίο διάστημα είναι σε κατάσταση ετοιμότητας προκειμένου να ανταποκριθεί στις πολλές υποχρεώσεις που έχει, καθώς από 20 Αυγούστου 2021 έχει ξεκινήσει η κυνηγετική περίοδος και υπάρχουν χιλιάδες κάρτες των μελών του, που πρέπει να ανανεωθούν.
Να σημειωθεί ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος εκδίδει και την καλή εφημερίδα «ΑΡΤΕΜΙΣ» στην οποία μπορούν οι κυνηγοί της περιοχής να πληροφορηθούν όλα τα νέα που σχετίζονται με το κυνήγι, αλλά και τη νέα νομοθεσία και τη νέα ρυθμιστική απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος τον Ιούνιο.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Τσουμάνης προσπαθεί να φέρει σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του Συλλόγου, αλλά και να καλύψει όλες τις απορίες των μελών, με στόχο την ασφάλεια της διαδικασίας και ιδιαίτερα του κυνηγιού.
Απ’ότι πληροφορηθήκαμε μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη επιτρέπεται το κυνήγι για τα Αγριοκούνελα, αλεπούδες, σιταρήθρες, φάσες, αγριπερίστερα, ορτύκια, τρυγόνια, τσίχλες,κότσυφες, καρακάξες, κάργιες,κουρούνες και ψαρόνια. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν άλλα είδη, μέχρι και το τέλος του Φεβρουαρίου, οπότε και τυπικά λήγει η κυνηγετική περίοδος.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα