12.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Έφυγε σε ηλικία 84 ετών ο συνταξιούχος δάσκαλος Γιάννης Παππάς

Διαβάστε επίσης

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δάσκαλος Ιωάννης Παππάς, ενώ η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στην γεννέτειρά του Μικροσπηλιά, στον Ι.Ν. Αγίων Ταξιαρχών.
Ο «Μπαρμπα- Γιάννης» όπως τον λέγαμε εμείς οι νεότεροι, ήταν ένας ευγενικός, σοβαρός και μειλίχιος άνθρωπος, που πάντοτε είχε έναν καλό λόγο για όλους. Ήταν ιδιαίτερα θετικός και είχε αισιόδοξη ματιά στα πράγματα, καθώς ο ίδιος ξεκίνησε από φτωχή οικογένεια και μπόρεσε με την σκληρή δουλειά του δασκάλου να καταξιωθεί στην τοπική κοινωνία και να κάνει μια πολύ καλή οικογένεια.
Στην γειτονιά του Αη Γιώργη του Μπατζή στην ενορία του Αγίου Νικολάου ήταν αγαπητός από όλους, καθώς όχι μόνο δεν ενοχλούσε κανέναν, αλλά όπου μπορούσε βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη.
Συχνά μου έλεγε ιστορίες με τον πατέρα μου και το Γεφυρόπουλο των περασμένων εποχών.
Χρόνια κάτοικος στην οδό Μανωλιάσσης ήταν δραστήριο μέλος του Συλλόγου Φίλων της Αγίας Θεοδώρας, όπου συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις.
Ο εκλιπών αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα. Άφησε πίσω του, την σύντροφό του Ελέν, τα παιδιά του Σοφία Τζίμα και Χρήστο Παππά και τα εγγόνια του.
Συλλυπούμαστε την οικογένεια του εκλιπόντος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΪΝΤΑΣΗΣ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα