12.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Διανομή ΤΕΒΑ σε Δήμο και Περιφέρεια

Διαβάστε επίσης

Από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου η διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ
Δωρεάν διανομή τροφίμων και σχολικών τσαντών για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ και συγκεκριμένα, κοτόπουλο, χοιρινό κρέας και σχολικές τσάντες (για οικογένειες που έχουν παιδιά 8 έως 16 ετών) θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στην Κεντρική Λαχαναγορά του Δήμου Αρταίων, από τις 08:00 το πρωί, έως και τις 12:00 το μεσημέρι.
Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα σχετικά με την ημέρα προσέλευσης, η οποία θα γίνεται με αλφαβητική σειρά για την αποφυγή συγχρωτισμού, τηρώντας παράλληλα αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας, για την πρόληψη της διασποράς του covid 19. Όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει κατά την διάρκεια της διανομής να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.
Επίσης, ο κάθε δικαιούχος θα παραλαμβάνει την ποσότητα που του αναλογεί επιδεικνύοντας το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.
Σας παραθέτουμε την συνταγή διανομής:
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
1 ΜΕΛΟΣ & 2 ΜΕΛΗ
3 ΜΕΛΗ & 4 ΜΕΛΗ
5 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩ
Κοτόπουλο (2 κιλά)
3 τεμάχια
5 τεμάχια
7 τεμάχια
Χοιρινό άνευ οστού (1 κιλό)
2 τεμάχια
3 τεμάχια
5 τεμάχια
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση υπό τις εξής προϋποθέσεις α) η εξουσιοδότηση φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή β) η εξουσιοδότηση δε φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής αλλά συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελουμένου ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί τους δικαιούχος του Κ.Ε.Α. οι οποίοι:
Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Σεπτεμβρίου 2021, αφορά τους εγκριθέντες για τον μήνα Ιούλιο 2021 σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία)
για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί στα εξής
για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί σε τρόφιμα και Β.Υ.Σ., σύμφωνα με την συνταγή διανομής που σας παραθέτουμε:
Σχολικές τσάντες: για οικογένειες που έχουν παιδιά 8 έως 16 ετών.
Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 έως την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.
Για τον τρόπο, τον τόπο και τις τηρούμενες διαδικασίες κατά την διανομή υπεύθυνοι είναι οι αρμόδιοι Δήμοι – Κοινωνικοί Εταίροι.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί :α) με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ και β) με εξουσιοδότηση που να φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή με επίδειξη της ταυτότητας από τον εξουσιοδοτούμενο.
Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα