14.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Η ανάρτηση που αναστάτωσε τα σωματεία

Διαβάστε επίσης

Ο Παντελής Κολέτσος είναι ένας δραστήριος και αποτελεσματικός αντιδήμαρχος, όμως η ανάρτησή του για τις εργασίες συντήρησης, ελαιοχρωματισμού και βελτίωσης των εγκαταστάσεων των αποδυτηρίων και του γηπέδου Καλοβάτου, που είναι το χωριό του, από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου, προκάλεσε πολλά καυστικά σχόλια στις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής και αυτό επειδή το γήπεδο του Καλοβάτου καλωπίστηκε, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα, ενώ άλλα γήπεδα όπως π.χ. των Πλησιών (για την ομάδα του οποίου έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην στήλη αυτή) είναι λες και ξεχάστηκαν στην δεκαετία του 70.
Έτσι έχουμε στον Δήμο Αρταίων πολλά ωραία γήπεδα, σε περιοχές όπου παράγουν αντιδημάρχους (π.χ. Γραμμενίτσα κ.α.), αλλά χωρίς ομάδες στο πρωτάθλημα, ενώ σε περιοχές χωρίς αντιδημάρχους μένουν στα τυπικά. Όμως δεν αρκούν τα “εργολαβικά κουρέματα” για να γίνει ένας μπαξές γήπεδο. Ντρέπεσαι να μπεις στα αποδυτήρια, που δεν έχουν καμία σύγχρονη προδιαγραφή, χωρίς βοηθητικούς χώρους, χωρίς ιατρείο, χωρίς τουαλέτες και με περιφράξεις που είναι ξέφραγα αμπέλια…(εάν δεν είναι περιφραγμένα ο διαιτητής δεν ξεκινά και χάνεις των αγώνα χωρίς να έχεις παίξει μπάλα, καθώς κινδυνεύεις να μπουν οι φίλαθλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο).
Δεν λέμε λοιπόν, να χαιρόμαστε για τα καλά, αλλά να σκεφτόμαστε ότι πολλές φορές, υπάρχουν και άλλα που πρέπει να προκριθούν και ιδίως ότι υπάρχουν προτεραιότητες στα έργα, κυρίως απέναντι σε ομάδες και σωματεία που έχουν υποχρεώσεις αγωνιστικές έναντι άλλων που δεν έχουν.
Και επειδή είμαστε και καλόπιστοι, επισημαίνουμε τα παραπάνω, προκειμένου και ο ίδιος να έχει αντίληψη της κατάστασης, αλλά και να διαχειρίζεται καλύτερα επικοινωνιακά τα «λεπτά» αυτά θέματα.
«Α»

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα