20.8 C
Arta
16 Απριλίου 2024

Πρόταση προς την ΕΠΣ Άρτας: Υποστηρίξτε τα μέλη του Συνδέσμου για το μητρώο

Διαβάστε επίσης

Μια πρόταση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας κ. Θανάση Τρομπούκη, η οποία είναι καλόπιστη και θα μπορέσει να λύσει πολλά προβλήματα. Πολλά είναι τα σωματεία στο Νομό της Άρτας, τα οποία αντιμετωπίζουν δυσχέρειες στο θέμα του αθλητικού μητρώου, καθώς πλέον η κατάσταση είναι ιδιαιτάτως γραφειοκρατική και χρήζει πολλών παραμέτρων. Τα σωματεία που έχουν προσπαθήσει κατά μόνας να αντιμετωπίσουν την κατάσταση έρχονται σε απόγνωση, καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και η όλη διαδικασία μπορεί να χρειαστεί πολλές εργατοώρες και εξειδίκευση.
Η πρότασή μας είναι να συμβληθεί η ΕΠΣ Άρτας με εξωτερικό συνεργάτη, ο οποίος να αναλάβει να φέρει εις πέρας όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται τα μέλη της για την εγγραφή στο αθλητικό Μητρώο, έτσι ώστε να αποφύγουν όλες τις δυσκολίες, αλλά και τον κίνδυνο να βρεθούν εκποδών της διαδικασίας συμμετοχής σε κάποιο πρωτάθλημα.
Νομίζω ότι τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Άρτας γνωρίζουν από πρώτο χέρι την κατάσταση και την γραφειοκρατική απόγνωση που έχουν βιώσει όσοι προσπάθησαν να ακολουθήσουν την διαδικασία εγγραφής στο μητρώο, όπως το σύγχρονο νομοθετικό καθεστώς το έχει αναδείξει.Δεν γνωρίζουμε αν η ΕΠΣ Άρτας έχει την υποδομή για να τρέξει μόνη της όλο αυτό το έργο, το σίγουρο πάντως είναι ότι οι Σύλλογοι κατά μόνας δεν την έχουν, πλην εξαιρέσεων.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα