26.8 C
Arta
17 Μαΐου 2024

Αναστάτωση από τις ερωτήσεις Γεροβασίλη…

Διαβάστε επίσης

Ήρθε το κρύο και γέμισαν τα καφενεία, κάθε γωνιά και ένα μουσικό σχήμα: η Άρτα αισθάνεται τον χαμό που πλησιάζει, λόγω οικονομικής κρίσης και τα δίνει όλα σε διασκέδαση και μουσική.
Βοήθησε λίγο και το κρύο, το κατεβάζεις πιο εύκολα το τσίπουρο, με τον ήχο της βροχής να πέφτει στον δρόμο, αλλά από την άλλη, είχαμε μπουχτίσει τόσο καιρό μέσα, να μην τολμάς να λες καλημέρα…
Στα άλλα τώρα: μας επεσήμανε αναγνώστης μας για περιστατικό όπου γονιός επενέβη και έκοψε αλυσίδα σε σχολείο της Άρτας, όπου ήταν υπό κατάληψη. Δεν είδαμε να υπάρχει κάποια ανακοίνωση γι’αυτό, ίσως να μην δόθηκε και ιδιαίτερη σημασία.
Να επισημάνουμε ότι σε ζητήματα που έχουν σχέση με τα παιδιά, ιδίως που βράζει το αίμα τους, καλό θα ήταν οι ενήλικες να ψάχνουν άλλους τρόπους να επεμβαίνουν. Άλλωστε όπως και να το κάνουμε, στην Ελλάδα, οι καταλήψεις εκτός από μια συνήθεια, τείνουν να είναι και ο πρώτος πυρήνας πολιτικοποίησης των παιδιών.
Και θυμηθείτε το εξής: όπως βαίνει μειούμενος ο πληθυσμός με πολιτικό ενδιαφέρον, σε λίγο θα διαπιστώσουμε ότι οι καταλήψεις (όπως τέλος πάντων γίνονται, με την γνωστή διάθεση) στο τέλος θετικό αντίκτυπο μπορούν να έχουν, σε μια κοινωνία που επικρατεί ο ατομικισμός και ο …προσωπικός χώρος.
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσαν οι ερωτήσεις της Όλγας Γεροβασίλη, σχετικά με πληθώρα ζητημάτων, όπως είναι ο δρόμος Αθαμάνιο- Θεοδώριανα και το πάρκο δραστηριοτήτων Τζουμέρκων. Από την άλλη ο Γιώργος Στύλιος, επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα, και πως άμεσα το Υπουργείο Υποδομών, στα οποία απευθύνονται τα ερωτήματα θα απαντήσει …
Αλλά έχουμε και άλλα ζητήματα, που πρέπει να προχωρήσουν άμεσα, τα οποία εκκρεμούν εδώ και μια δεκαετία περίπου, όπως π.χ. το Δικαστικό κτήριο, την οδού Μανέγα, το οποίο προβλέπεται για έδρα του Ειρηνοδικείου. Ασχολήθηκαν πολλοί με το θέμα αυτό, αλλά πρέπει επιτέλους να ολοκληρωθεί.
Αυτήν την εβδομάδα θα γίνουν και οι εσωκομματικές της ΝΔ. Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και fair play διαδικασία. Αν μη τι άλλο αυτές οι εκλογές επανεργοποίησαν 58 συμπολίτες μας, οι οποίοι βγήκαν έξω στον κόσμο και συζήτησαν…
Αυτό όπως και να το κάνουμε είναι ένα μεγάλο προσόν στο κυβερνών κόμμα, τουλάχιστον αυτήν την περίοδο.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα