12.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Εγκαίνια του νέου ιατρείου της Σπυριδούλας Χουλιάρα

Διαβάστε επίσης

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου ιατρείου της Γυναικολόγου Μαιευτήρα Σπυριδούλας Χουλιάρα στην Άρτα. Τα εγκαίνια έγιναν σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και με την συμμετοχή πολλών φίλων και συγγενών της γιατρού, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλορίζικο το νέο ιατρείο και με πολλές επιτυχίες.
Η κ. Χουλιάρα υποδέχθηκε τους δεκάδες φίλους που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τον μοντέρνο σχεδιασμό και την σύγχρονη υποδομή του ιατρείου.
Το νέο ιατρείο είναι στα πρότυπα των μεγάλων γυναικολογικών ιατρείων – κλινικών και είναι εξοπλισμό με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα στον τομέα αυτόν.
Ως γνωστόν η γνωστή γυναικολόγος δραστηριοποιούνταν στην Άρτα και είχε το ιατρείο της στην οδό Φιλελλήνων και Κοσμά Αιτωλού, απ’όπου και μεταφέρθηκε πριν περίπου δυο μήνες.
Σε ανάρτησή της σημείωσε: Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου όλα τα προηγούμενα 18 χρόνια που ασκώ την ειδικότητα του μαιευτήρα – γυναικολόγου στην Αρτα ! Θα συνεχίσω το λειτούργημα του ιατρού με περισσότερη δύναμη και επιμονή !! Υγεία και ευτυχια σε όλους !!!
Με την σειρά μας ευχόμαστε και εμείς στην άξια ιατρό, να είναι καλορίζικο το νέο της ιατρείο και να έχει πάντοτε επιτυχίες στο δύσκολο έργο της.

«Α»

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα