20.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Πολλά τα κρούσματα και στην Άρτα

Διαβάστε επίσης

Χαμός λέει πάνω στο Γενικό Νοσοκομείο και τα κρούσματα έχουν ξεφύγει κάθε ορίου.
Καλό είναι να προσέχουμε και λίγο, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, γιατί αν προσβληθούμε από τον ιό, δεν ξέρουμε με ποια ένταση θα νοσήσουμε και ποια αποτελέσματα μπορεί να έχει η πάθηση.
Η Άρτα για μακρύ χρονικό διάστημα ήταν από τις περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, που έπαιζε σε χαμηλά επίπεδα κρουσμάτων, όμως όπως και να το κάνουμε, πλέον μπήκε και ο χειμώνας, η εποχή των ιώσεων και όλοι μας σε κάποιον βαθμό είμαστε εκτεθειμένοι.
Από την άλλη, διαφέρει η καταγραφή των κρουσμάτων, σε σχέση με τα fake news που σχετίζονται με δήθεν μολυσμένους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, οι οποίοι δήθεν υποχρεούνται να εργάζονται λόγω έλλειψης προσωπικού. Και δεν μένουμε στην σκοπιμότητα της μετάδοσης της είδησης, άλλωστε μπορεί να είναι αποτέλεσμα παραπληροφόρησης από την πηγή, αλλά στο αποτέλεσμα που είναι να δημιουργούνται περαιτέρω εντυπώσεις τρόμου, σε μια εποχή, όπου θα πρέπει να επικρατεί η ψυχραιμία.
Μιας και μιλάμε και για αριθμούς, πολύ σοβαρά το έχει πάρει το θέμα της απογραφής του πληθυσμού του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη ο δήμαρχος Περικλής Μίγδος, ο οποίος προχωρεί σε εκδηλώσεις ενημέρωσης των απόδημων δημοτών του.
Έτσι την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου σε εκδήλωση στην Αθήνα ενημέρωσε Συλλόγους , Αδελφότητες και δημότες για τον τρόπο απογραφής δημοτών , τα θετικά ενός ισχυρού πληθυσμιακά Δήμου καθώς και για το πόσο κρίσιμη είναι η συγκεκριμένη απογραφή για το μέλλον των χωριών μας
Απ’ότι μάλιστα πληροφορηθήκαμε, συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος – τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων- ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει και πληροφορίες σχετικά με τον Δήμο.
Ο μηχανικός Γιώργος Πανέτας είναι ο νέος Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας – Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού (ΚΚΜΠΑΠ), οπότε και θα είναι ο αρμόδιος πρόεδρος για την έκθεση για τον Μόραλη, που θα πραγματοποιηθεί στην Πινακοθήκη.
Να τον ενημερώσουμε ότι για την εξέλιξη της έκθεσης αυτής, ενδιαφέρεται πολύς κόσμος, οπότε καλό θα ήταν άμεσα να έρθει σε επαφή με την επιτροπή και να συνεχίσει την καλή προεργασία που έκανε ο προκάτοχός του Σωτήρης Χρηστούλης.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα