10.8 C
Arta
20 Απριλίου 2024

Η υφ. Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην Άρτα

Διαβάστε επίσης

  • Θα παρευρεθεί στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και θα ξεναγηθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη για την έκθεση “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΡΑΛΗΣ – ΣΤΗ ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑ¨

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Άρτα θα επισκεφθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμά της θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Άρτας κ. Καλλίνικο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά, τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Τσιρογιάννη, θα συσκεφθεί με δημάρχους και φορείς.
Θα ακολουθήσει επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΕΠ, ενώ στις 7 το βράδυ θα παρευρεθεί στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Άρτας και θα περιηγηθεί στον εμπορικό δρόμο της πόλης.
Η ημέρα θα κλείσει με δείπνο με κομματικά στελέχη της ΔΕΕΠ, τον υφυπουργό κ. Στύλιο, τον Δήμαρχο κ. Τσιρογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ψαθά και πολιτευτές της ΝΔ.
Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, η Υφυπουργός θα επισκεφθεί τη Δημοτική Πινακοθήκη για την έκθεση “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΡΑΛΗΣ – ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ¨ και θα ξεναγηθεί στην Αγία Θεοδώρα, την Παρηγορήτισσα και το ιστορικό γεφύρι της Άρτας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα