13.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Μετά την παραίτηση ΝΤΑΛΑΚΑ νέος προπονητής ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΥΔΑΡΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο τέλος του 2021 και στην αρχή του 2022 για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Άρτας και το προπονητικό της team, καθώς ο επί τέσσερα χρόνια προπονητής της ιστορικής ομάδας ΤΑΣΟΣ ΝΤΑΛΑΚΑΣ, αποφάσισε να αποχωρήσει , με αποτέλεσμα η διοίκηση να διερευνά νέο πρόσωπο.
Η απόφαση του ΤΑΣΟΥ ΝΤΑΛΑΚΑ ανακοινώθηκε ότι ήταν ζήτημα προσωπικής επιλογής, όμως στην συνέντευξη τύπου που είχε δώσει μια εβδομάδα πριν, διακρινόταν έντονη μια πικρία που αισθανόταν από την επίθεση στο πρόσωπό του, από τον αρτι παραιτηθέντα πρόεδρο του Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κ. Γρηγορίου.
Διέξοδο εξηύρε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στο πρόσωπο του κ. ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΥΔΑΡΙΑ, ενός από τους πλέον καταρτισμένους προπονητές στην κατηγορία, ο οποίος σύμφωνα με την λιτή ανακοίνωση της ομάδας είναι άνθρωπος της ομάδας.
Συγκεκριμένα αναφέρεται σε ανάρτηση της ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ σε γνωστό social media:
Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον καταξιωμένο Αρτινό Προπονητή Ανδρέα Λαυδαριά.
Παιδί της ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗΣ και αυτός, την υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής και τώρα έρχεται για τη τρίτη θητεία του ως Προπονητής.
Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη, αντοχές, τύχη και πολλές επιτυχίες για να υλοποιηθούν τα όνειρά μας για τη μεγάλη ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της καρδιάς μας.
Ο Ανδρέας Λαυδαριάς είναι κάτοχος Διπλώματος Pro Uefa και έχει μεγάλη Προπονητική Εμπειρία, εκτός από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ, όπου εργάστηκε ως Πρώτος Προπονητής, απασχολήθηκε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στην FL ως Head Coach, προπονητής της ομάδας νέων και Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών, στην ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, ως Προπονητής.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα