16.8 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Συνέντευξη του Ηλία Καρίνου στην “Α”: Σκόπευα να ζητήσω ασφαλιστικά μέτρα για αλλαγή διοίκησης

Διαβάστε επίσης

Ταχείς οι εξελίξεις στην ομάδα της Αναγέννησης Άρτας, η οποία μπορεί ακόμη και προκαλεί το ενδιαφέρον της τοπικής μας κοινωνίας, καθώς όπως ισχυρίζονται παράγοντες και παίκτες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη της Άρτας.
Μετά την παραίτηση του προέδρου της ομάδας Γ. Γρηγορίου, ο οποίος με ανακοινώσεις και δηλώσεις του καταφέρθηκε εναντίον της διοίκησης και του προπονητή Τάσου Νταλάκα, ακολούθησε συνέντευξη τύπου , όπου η διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής απάντησαν στο περιεχόμενο των δηλώσεων του απερχόμενου προέδρου.
Εκεί αναφέρθηκε και η πρόταση του Ηλία Καρίνου για να αποκτήσει την ομάδα, την οποία απέρριψε η Διοίκηση, αλλά και ο Γενικός Αρχηγός με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς – όχι για το πρόσωπο του ενδιαφερόμενου- αλλά για την πρότασή του.
Η είδηση της μεταγραφής του Άρη Μιχάλη στην ομάδα της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ήταν ένα πρώτο καλό μήνυμα, ότι αρτινοί ποδοσφαιριστές με εμπειρία σε μεγάλες κατηγορίες, μπορούν και επιθυμούν να παίξουν με την ιστορική ομάδα και να την ενισχύσουν στην πορεία της.
Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε άλλο σχετικό ενδιαφέρον. Αντι αυτού ακολούθησε η παραίτηση του Τάσου Νταλάκα από την θέση του προπονητή της ομάδας, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ήταν ο κύριος στυλοβάτης του τεχνικού τμήματος της ομάδας.
Ο κ. Νταλάκας επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, εκτιμούμε σαφώς συνδυασμένους με την ψυχολογική κόπωση που όπως άφησε στην συνέντευξη τύπου που έδωσε να διαφανεί, ως αποτέλεσμα της πίεσης που υπέστη.
Αντικαταστάτης του ο αρτινός προπονητής Ανδρέας Λαυδαριάς, ένας επαγγελματίας του χώρου με περγαμηνές και με εμπειρία τόσο για την κατηγορία, όσο και για την ομάδα της Αναγέννησης, την οποία υπηρέτησε τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο παλιότερα και ως προπονητής.
Με αυτά τα δεδομένα, και η σημερινή συνέντευξη του πρώην προέδρου της ιστορικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ κ. Ηλία Καρίνου, ο οποίος στο διάστημα αυτό είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να είναι ο νέος επενδυτής, αλλά και το πρόσωπο που θα αναλάμβανε την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, υποβάλλοντας ως προθεσμία για την αποδοχή της πρότασής του, την 27η Δεκεμβρίου 2021, ημερομηνία που παρήλθε χωρίς αποτέλεσμα.
Στην συνέντευξή του ο Ηλίας Καρίνος, αναφέρει ότι σκόπευε να προχωρήσει δικαστικά και να ζητήσει την προσωρινή διοίκηση της ομάδας, καθώς θεωρεί ότι η σύστασή της δεν είναι νόμιμη και κινδυνεύει η πορεία της ομάδας, πράγμα το οποίο τελικά δεν έπραξε, προκειμένου να μην υπάρχουν επιπτώσεις στο αγωνιστικό τμήμα.
Με την συνέντευξη του Ηλία Καρίνου, κλείνει και ο κύκλος αυτός του ενδιαφέροντος για την ιστορική ομάδα, που είχε ανοίξει το τελευταίο δίμηνο.

1) Το Δ.Σ. της Αναγέννησης θεώρησε την πρόταση σας ως ανύπαρκτη Ποια εκτιμάτε ότι θα είναι η συνέχεια της ομάδας;

Το πρόβλημα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι διοικητικό! Αυτό ήθελα να καταλάβει ο κόσμος! Ο κ. Μαυρογιώργος προσπαθεί να ασκήσει διοίκηση επαιτώντας! Η ομάδα δεν έχει πρόεδρο, ας γίνει αυτός… Εάν έχει κώλυμα να το πει… 5 πρόεδροι σε 4χρονια αυτός όμως πάντα την πλειοψηφία! Η ομάδα δεν έχει εκπρόσωπο. Έχει διώξει με τον τρόπο του τους καλύτερους ΑΡΤΙΝΟΥΣ ποδοσφαιριστές από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, για τους γνωστούς λόγους, αλλά και τον κόσμο από το γήπεδο!Μ’αυτόν και η ντροπή, ντρέπεται! Δεν θέλω όμως να αναφέρω το λόγο που ασχολείται με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αυτή τη στιγμή.
Γιατί έφυγαν οι κ.κ. Μανιφάβας, Μάρδας, Παπαχριστάκης, Γρηγορίου, Μωραϊτης;
Και πολύ άλλοι που παραιτήθηκαν. Ψάχνουν τον χρήσιμο ηλίθιο να βάζει τα χρήματα και άλλος να διοικεί!!! Αυτός να ειναι νταραβερτζής, θυμίζοντας εποχές της δεκαετίας του 80!
Έμεινε αυτός με αυτόν που κάνει τις αλλαγές ως 4ος διαιτητής! Δεν λέω κάτι γι’ αυτόν διότι σέβομαι την ηλικία του και επειδή είναι όνειδος λόγω των καθηκόντων του να εκπροσωπεί την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Εύχομαι να φύγουν, όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο, αφού δώσουν στην δημοσιότητα τους χορηγούς και ποσά που εισεπραξαν!

2) Ο κ. Νταλάκας, δυο μέρες μετά την συνέντευξη τύπου αποχώρησε από την θέση του προπονητή και την θέση του πήρε ο κ. Λαυδαριάς. Πως αξιολογείτε αυτήν την εξέλιξη;

Ο Τάσος Νταλάκας, πολύ καλός προπονητής, εργάστηκε με πάθος, αλλά στο τέλος έκανε λάθος στην συνέντευξη που παραχώρησε! Μίλησε για θέματα που δεν έχουν σχέση με τα καθήκοντα του προπονητή και εκτέθηκε! Βεβαίως ούτε ο παραιτηθείς ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ έπρεπε να παραχωρήσει συνέντευξη εκείνη τη στιγμή! Αυτά που είπε όμως χρήζουν διερεύνησης και μετάφρασης! Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δίδυμο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ – ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΥ ήταν αχτύπητο!Ο ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ τον έβαλε στην ομάδα για τον χρησιμοποιήσει όπως προανέφερα και ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ για να λέει ότι υπήρξε έστω και εφήμερα ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!Δηλαδή όλα ένα μπάχαλο. ΠΑΝΤΩΣ στο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ το ταξίδι μπορεί να ήταν κουραστικό, αλλά το Λεωφορείο ήταν χορηγία του πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΥ και δεν ειπώθηκε από κανέναν!
Αν δεν είχε χάσει η ομάδα από τα Βραχνέικα και τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ η παρουσία του θα ήταν άκρως θετική σύμφωνα με τα όπλα που του διέθεσαν. Τώρα κρίνεται μάλλον μέτρια!
Βέβαια δεν έτυχε να συνεργαστώ και δεν ξέρω περισσότερα!
Σαν αντίπαλος ήταν πάντα υπολογίσιμος και ειδικότερα όταν ήταν στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ που πάλευε για την άνοδο ως αντίπαλος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!
Ο Ανδρέας Λαυδαριάς επίσης καλός προπονητής, απολύτως τίμιος, εργατικός. Αν κάτι δεν του αρέσει, δεν θα κάνει εκπτώσεις, θα παραιτηθεί! Πάντως ο Γενικός Αρχηγός στα αποδυτήρια των αθλητών δεν πρόκειται να ξαναμπεί. Η αλλαγή πάντα φέρνει και αισιοδοξία. Μένει να δούμε

3) Η 27 Δεκεμβρίου πέρασε… Το deadline εξέπνευσε. Παύει πια το εκδηλωμένο ενδιαφέρον σας για την Αναγέννηση ή θα υπάρχουν εξελίξεις;

Το ενδιαφέρον είναι διαρκές, όμως για φέτος πλέον ΟΧΙ! Είχα σκοπό να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα για προσωρινή Διοίκηση, αλλά δεν θα το κάνω διότι δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα τερτίπια με τα μέλη και τους αναπληρωματικούς είναι καθαρά παράνομη πράξη που σε μένα είναι γνωστά λόγω γνώσης και εμπειρίας!

4) Τι μπορούμε να περιμένουμε από το νέο έτος στο τοπικό ποδόσφαιρο;

Δύσκολοι καιροί λόγω και της πανδημίας, το ποδόσφαιρο είναι ακριβό χόμπι!!Μακάρι το 2022 να πάνε όλα καλά με την οικονομία και το ποδόσφαιρο να ανακάμψει!

5) Ας γυρίσουμε την συζήτηση στα πολιτικά. Υπήρξατε θερμός υποστηρικτής του Γ. Παπανδρέου στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα είχατε εκδηλώσει και το ενδιαφέρον να είστε υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα αυτό. Έχει αλλάξει κάτι μετά το αποτέλεσμα;

Κύριε Καϊντάση βεβαίως και δεν αλλάζει κάτι! Τον Γιώργο Παπανδρέου υποστήριξα, δεν υποστήριξα τον Τσίπρα. Αν εννοείτε επειδή εκλέχθηκε ο Ανδρουλάκης θα είμαι εκτός λίστας κάνετε λάθος. Ο Πρόεδρος έχει υποσχεθεί να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ με άξια, ικανά και τίμια στελέχη. Θα είμαι 100% υποψήφιος. Δηλαδή αν ο Παπαντωνίου, ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης υποστήριζαν Ανδρουλάκη πρέπει να είναι υποψήφιοι και εγώ εκτός; Τα κριτήρια είναι άλλα και όλοι θα περάσουμε από κόσκινο!!!

6) Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το 2022;

Να τελειώσει η πανδημία, υγεία σε όλο τον κόσμο και στους φιλάθλους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ … ΥΠΟΜΟΝΗ έως τις 6 Ιανουαρίου που συνήθως φεύγει ο … Μαντρακούκος!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα