11.8 C
Arta
29 Μαρτίου 2024

Απόστολος ΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ: δείχνει ότι θα είναι καταλύτης πολλών αλλαγών…

Διαβάστε επίσης

Ο Απόστολος Πλατσούκας είναι ο νέος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων και πριν ακόμη αλέκτωρ φωνήσαι τρις έγινε το πρόσωπο της επικαιρότητας, έπειτα από έναν βομβαρδισμό δελτίων τύπου αναφορικά με την ιδιότητά του ως μέλος του Επιμελητηρίου.
Όλα ξεκίνησαν από μια δήλωση συγχαρητηρίων από την Επιμελητηριακή ομάδα “ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ”, της οποίας ο κ. Πλατσούκας ήταν μέλος. Ο κ. Πλατσούκας δέχθηκε τα συγχαρητήρια, αλλά ανέφερε ότι έπαυσε να ασχολείται με τα του επιμελητηρίου αφιερώνοντας εαυτόν στις υποθέσεις του Δήμου και της δημοτικής παράταξης της “Δημοτικής Αναγέννησης”, με την Επιμελητηριακή Αλλαγή να ανταπαντά…
Αν μη τι άλλο η πραγματικότητα είναι ότι ο Απόστολος Πλατσούκας, ανεξάρτητα από την συμμετοχή του στο Επιμελητήριο, αυτή την στιγμή είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος μιας μεγάλης ομάδας ενεργών επιχειρηματιών στην περιοχή, που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή και ιδίως την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία, αλλά με επέκταση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις ζωοτροφές. Ως γνωστόν είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αγελαδινού γάλακτος στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας Ηπείρου και έχει μια από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές μονάδες.
Είναι από τους νέους ανθρώπους, που ασχολήθηκαν με τον τομέα αυτόν και μπόρεσαν να εκπαιδευτούν και να εισάγουν νέους τρόπους στην λειτουργία των επιχειρήσεών τους, κρατώντας ζωντανή την οικονομία της περιοχής της Άρτας και της Ηπείρου, απέναντι στα πολλά προβλήματα, που κατά καιρούς εμφανίζονται.
Πέραν των άλλων είναι γνωστός στην επαγγελματική αγορά, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες που σχετίζονται με την επιχειρηματική του δραστηριότητα και γι’αυτό μάλιστα έλαβε και μεγάλο αριθμό ψήφων στην περιοχή του Αμβρακικού και της Φιλοθέης…
Ο Απόστολος Πλατσούκας, προεκλογικά είχε σταθεί στην ανάγκη ο Δήμος να μπορέσει να είναι αρωγός στην επιχειρηματικότητα και ιδίως στην ενεργή και ζώσα παραγωγική διαδικασία και είδαμε να εισάγει προτάσεις, οι οποίες εν μέρει υιοθετήθηκαν από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και την δημοτική αρχή.
Πέραν των άλλων, είναι από τα πλέον ενεργά στελέχη και της “Δημοτικής Αναγέννησης” και θετικός σύμβουλος της Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια, την οποία υποστήριξε στις μέχρι τώρα επιλογές της, με σθένος και αποφασιστικότητα. Και αυτό επειδή έχει σαν αρχή να μην βάζει την προσωπική του ατζέντα, πάνω από το συνολικό θετικό αποτύπωμα.
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Απόστολος Πλατσούκας δεν έχει απογοητευτεί από την τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως δηλώνουν πολλοί συνάδελφοί του, αλλά θεωρεί ότι αποτελεί μια πρόκληση τόσο για τον ίδιο, όσο και για την γενιά της παραγωγικότητας που εκπροσωπεί και ότι μπορεί να συμβάλλει ως αναπτυξιακό εργαλείο για την περιοχή και τους κατοίκους της.
Βλέπουμε ότι ο Απόστολος Πλατσούκας, στην θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ως αντικαταστάτης του Θανάση Μιχάλη, θα κληθεί να γνωρίσει και ένα άλλο πεδίο και να συνεργαστεί με τον έμπειρο πρόεδρο Κώστα Τράμπα.
Ευχόμαστε καλή και παραγωγική θητεία και είμαστε βέβαιοι ότι από την θέση αυτή ο Απόστολος θα μπορέσει να είναι καταλύτης πολλών αλλαγών στα τοπικά δρώμενα.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα