27.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ανέτρεψε το σερί των τεσσάρων ηττών της ΑΕΚ Β’

Διαβάστε επίσης

Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ανέτρεψε το σερί των τεσσάρων ηττών της ΑΕΚ Β’

Ο Καραϊσκάκης έδωσε την ευκαιρία στην Η ΑΕΚ Β’ να ανατρέψει το κακό ιστορικό της και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε τον Καραϊσκάκη στην Άρτα με 1-0, χάρη στο πρώτο επαγγελματικό γκολ του Αλέξη Γκολφίνου στο 50ο λεπτό. Έπειτα από σέντρα από τα αριστερά, η άμυνα των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο νεαρός επιθετικός από κοντά έκανε το 1-0.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ο Καραϊσκάκης είχε τις καλύτερες, με τον Γκίνη να επεμβαίνει όπου χρειάστηκε. Μάλιστα ο Καραϊσκάκης σκόραρε με τον Κλιγγόπουλο, ο οποίος όμως ήταν εκτεθειμένος.
Στην επανάληψη, η Ένωση βρήκε το γκολ με τον Γκολφίνο, έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Γιούση στο 56’ και έκτοτε κράτησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το τέλος.
Στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα στο σκορ, όμως ο Γιούσης αφού απέφυγε τον Λάζαρεφς έστειλε την μπάλα πάνω στον Φαν Ίπερεν και στην εξέλιξη της φάσης ο Κοσίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση έχοντας 32 βαθμούς, ενώ ο Καραϊσκάκης παρέμεινε στους 17, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Καραϊσκάκης: Λαζάρεφς, Πριόνας, Τάμπας, Κρισμάρεβιτς, Κορέλας (61′ Ναζίμ), Ντοναλντόνι, Μίλιτς, Κλιγγόπουλος, Βαν Ίπερεν, Βαφειάδης (61′ Νταλακούρας), Ενρίκε.
ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Ραντόνια (90’ Σταμούλης), Γιαννούτσος, Λάτσι, Κορνέζος, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (77′ Παρράς), Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (90’ Γεωργέας), Μιτάι, Γκολφίνος (70′ Κοσίδης).

Ήττα απελπισίας της «Α» από το Διαβολίτσι…

Το ΑΟΔ ήταν κυρίαρχος σε όλο το παιχνίδι και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τέρμα του φορμαρισμένου Γιώργου Μουλιάτου.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Ηλιόπουλο και Χαρλέπα, φτάνοντας στο τελικό 0-3. Με αυτή την ήττα η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ περιμένει τον υποβιβασμό.Κατά τα άλλα αναβλήθηκε το ματς του Ναυπακτιακού με την Παναχαϊκή, ενώ σπουδαία νίκη πήρε ο Παναγρινιακός επί του Τηλυκράτη Λευκάδας με 2-0.

73-64 ο ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ επί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Δυσκολεύτηκε αρκετά σήμερα το απόγευμα στην έδρα του ο Αίας όμως ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αρκετό ώστε να πάρει τη 10η νίκη του στο πρωτάθλημα με σκορ 73-64 επί του Απόλλων Μεσολογγίου.
Το σκορ ήταν 53-52 μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο με τον Αίαντα με επιμέρους 16-2 μέχρι και το 34΄ να στέλνει τη διαφορά στους 15 και να «καθαρίζει την μπουγάδα». Σούπερ Ζολώτας με 19 πόντους καλός και ο Μιχαήλ με 15 από τους νικητές, από τους οποίους απουσίαζαν ξανά Αποστόλης Παπαμιχαήλ και Γιώργος Ζήκος. Γρατσινόπουλος με 28 με διαφορά ο καλύτερος των φιλοξενούμενων.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα