22.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

Νέος Προϊστάμενος στον ΕΛΓΑ Ιωαννίνων

Διαβάστε επίσης

Ο Γεωπόνος Γιάννης Παπαγιάννης αναλαμβάνει το τιμόνι του Περιφερειακού Καταστήματος ΕΛΓΑ Ιωαννίνων, καθώς έπειτα από υπηρεσιακή αξιολόγηση, ορίστηκε νέος προϊστάμενος. Ο Γιάννης Παπαγιάννης, είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους αγρότες της περιοχής της Άρτας, καθώς από την επαγγελματική του ενασχόληση έδειξε μεγάλο και σημαντικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Είναι γνωστός και για την ενασχόλησή του με τα κοινά της περιοχής, καθώς υπήρξε εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος τις τετραετίες 2010 και 2014 με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Καχριμάνη, επιδεικνύοντας μεγάλη δραστηριότητα.
Η καταγωγή του είναι από την Κορωνησία και γι’αυτό στα ψηφοδέλτια συμμετοχής του έγραφε μέσα σε παρένθεση Κορωνησία, για να διακρίνεται από τον συνονόματό του από τα Θεοδώριανα.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ιδιαίτερα θετική για την Άρτα, καθώς ο αρτινός γεωπόνος και νυν προϊστάμενος του ΕΛΓΑ, είναι ένα άτομο ιδιαίτερα δραστήριο και αποτελεσματικό, είναι γεωπόνος του χωραφιού και όχι της πολυθρόνας και αν μη τι άλλο οι αγρότες της περιοχής μας, περιμένουν να αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματα που έχουν με τον ΕΛΓΑ…
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα