21.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ… η Τζένη έκανε παιχνίδι υπέρ της Ροζίνας

Διαβάστε επίσης

Aκόμη μια θητεία θα είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών και Ημιπεδινών Κοινοτήτων του Ν. Άρτας η δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, καθώς τελικά δεν μπόρεσε να υπάρξει σύμπνοια απόψεων μεταξύ των εκπροσώπων του Δήμου Αρταίων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών, Πρόεδρος εξελέγη η Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κα Ροζίνα Βαβέτση, Αντιπρόεδρος και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, η Επικεφαλής της Παράταξης «Δημοτική Αναγέννηση» του Δήμου Αρταίων,  κα Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια και  Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, ο Γιώργος Πανέτας, από τον συνδυασμό της δημοτικής αρχής Άρτας.

Όπως και την προηγούμενη εκλογική διαδικασία, την απόφαση πήρε η Τζένη Ταπραντζή, η οποία επέλεξε ακόμη μια φορά το πρόσωπο της Ροζίνας Βαβέτση για την διοίκηση του συνδέσμου και την επόμενη διετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, είχε προηγηθεί επικοινωνία του Χρήστου Τσιρογιάννη με την Τζένη Ταπραντζή, προκειμένου να ζητήσει την στήριξή του, το οποίο και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αρταίων αρνήθηκε.

Ο Χρήστος Τσιρογιάννης, είναι της άποψης ότι πρέπει ο Δήμος Αρταίων να έχει τον πρώτο λόγο, καθώς το 90% του Δικτύου του Συνδέσμου Ύδρευσης βρίσκεται στον Δήμο Αρταίων, και για τον λόγο αυτόν ζήτησε από την κα Ταπραντζή, να είναι η ίδια υποψήφια για να εκλεγεί.

Η κα Ταπραντζή αρνήθηκε, τόσο για την ίδια, όσο και για το άλλο μέλος του συνδέσμου Γιώργο Πανέτα.

Οι λόγοι της άρνησης ποικίλλουν: σύμφωνα με την μια πλευρά η κα Ταπραντζή, λόγω προσωπικών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχε την δυνατότητα να ανταποκριθεί στο έργο της Προεδρίας του Συνδέσμου της Ύδρευσης, και μάλιστα έκανε λόγο για την αντικατάστασή της στον φορέα με άλλο μέλος της δημοτικής της ομάδας και συγκεκριμένα τον κ. Χρήστο Γιώτη…

Άλλη άποψη αναφέρει ότι η κα Ταπραντζή, έχει πολύ καλή συνεργασία με την Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά κα Ροζίνα Βαβέτση και δεν βλέπει κανέναν λόγο να αλλάξει κάτι που πηγαίνει καλά.

Σε ερώτησή μας σχετικά με την συγκεκριμένη διαδικασία, μας ανέφερε ότι «το έργο του κ. Τσιρογιάννη, κρίθηκε από την προηγούμενη θητεία του, ως προέδρου του Συνδέσμου. Στην παρούσα φάση, πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι ότι η άποψή μας για την Αυτοδιοίκηση, σχετίζεται με συνεργασίες και συνεργίες και εκτός των ορίων του Δήμου μας για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό και η επιλογή μας στο πρόσωπο εκπροσώπου ενός άλλου Δήμου, η οποία κατά την προηγούμενη θητεία της λειτούργησε με πνεύμα συνεργασίας και αποτελεσματικά».

Να σημειωθεί ότι κατά την προηγούμενη εκλογική διαδικασία ο Δήμος Αρταίων είχε εκδώσει δελτίο τύπου, με το οποίο τότε κατήγγειλε την στάση της Τζένης Ταπραντζή  σημειώνοντας «Όμως η Επικεφαλής της Παράταξης  «Δημοτική Αναγέννηση»  του Δήμου Αρταίων,  κα. Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια αποφάσισε να μην στηρίξει την πρόταση του Δημάρχου Αρταίων, αλλά στήριξε την πρόταση της κ. Ροζίνας Βαβέτση, Δημάρχου Νικ. Σκουφά, για να είναι εκείνη τέσσερα χρόνια στην Προεδρία του Συνδέσμου, απεμπολώντας με αυτό τον τρόπο τα συμφέροντα του Δήμου Αρταίων.

« Σε κάθε περίπτωση τόσο εγώ ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου όσο και ο Αντιδήμαρχος και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, Γιώργος Πανέτας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες του Δήμου Αρταίων, έναντι εκείνων που προτιμούν καρέκλες και παρασκήνια…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιρογιάννης».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα