17.8 C
Arta
20 Απριλίου 2024

Μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου η Εφημερίδα ΑΠΟΨΗ

Διαβάστε επίσης

Με την υπ’ Αρ. Πρωτ.  5958Β επιστολή της η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, το θεσμικό και συνδικαλιστικό όργανο των Περιφερειακών Εβδομαδιαίων Εφημερίδων, ανακοίνωσε ότι με την από 10-03-2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και έπειτα από έλεγχο των προϋποθέσεων και των δικαιολογητικών ενέγραψε την εφημερίδα ΑΠΟΨΗ ως μέλος της Ένωσης με Α.Μ. 089.

Μέλος της οικογένειας της Ε.Ι.Ε.Τ. λοιπόν και η εφημερίδα ΑΠΟΨΗ, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της, ως αναπόσπαστο τμήμα πλέον της μεγάλης ομάδας των έγκριτων εφημερίδων όλης της ελληνικής επικράτειας, που ενισχύουν την φωνή της περιφέρειας.


Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα και με το ιστορικό της, η Ε.Ι.Ε.Τ ιδρύθηκε το 1963 και τα μέλη της δίνουν πάνω από 4 δεκαετίες το στίγμα της υγιούς δημοσιογραφίας πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια, μια και τα φύλλα μας φθάνουν σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, όπου δηλαδή υπάρχουν ξενιτεμένοι Έλληνες. Μακριά από τα Αθηνοκεντρικά διαπλεκόμενα οι εβδομαδιαίες εφημερίδες «Φρούρια Ελευθερίας» όπως τις είχε ονομάσει ο Αδαμάντιος Κοραής, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών, κρατούν όρθια την παράδοση, αφουγκράζονται τον σφυγμό και τις ανησυχίες της επαρχίας, αποτελούν τον συνδετικό κρίκο κέντρου και περιφέρειας, εκφράζουν με συνέπεια τις αρχές της ελευθεροτυπίας και υπερασπίζονται με σθένος, πάθος και ηρωϊσμό τα συμφέροντα των περιοχών τους.



Να υπογραμμίσουμε ότι με αριθμό μητρώου 14280 το apopsi-press.gr, η ιστοσελίδα της εφημερίδας ΑΠΟΨΗ, εντάχτηκε στο Μητρώο των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης όπου εντάσσονται οι πιστοποιημένες – ταυτοποιημένες ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας.

Επίσης η εφημερίδα ΑΠΟΨΗ έλαβε το δικό της ISSN (International Standard Serial Number) – Διεθνής Μοναδικός Αριθμός Σειρών –, το οποίο χρησιμοποιείται για την καταγραφή των περιοδικών εκδόσεων. Ο ISSN είναι ένας διεθνώς αποδεκτός, σύντομος, μοναδικός και σαφής κωδικός αριθμός για τον προσδιορισμό των περιοδικών εκδόσεων σύμφωνα με το Εγχειρίδιο Χρήσης ISSN του Διεθνούς Κέντρου ISSN. O αριθμός ISSN αποδίδεται από το Διεθνές Κέντρο ISSN (ISSN International Center), το οποίο εδρεύει στο Παρίσι, μέσω των αντίστοιχων εθνικών γραφείων ISSN.

Η λήψη του Διεθνή Μοναδικού Σειριακού Αριθμού έκδοσης, είναι ηθική μας δέσμευση για τη νόμιμη έκδοση και κυκλοφορία του μέσου μας.
Οι εκδόσεις της ΑΠΟΨΗΣ λαμβάνουν όλες τις πιστοποιήσεις, που αφορούν την διαφάνεια των λειτουργιών της εφημερίδας και της ιστοσελίδας, για την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα