11.8 C
Arta
27 Απριλίου 2024

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ:Και επισήμως ανακοίνωσε το ενδιαφέρον του

Διαβάστε επίσης

Ο κύβος ερρίφθη για τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αρταίων Νίκου Νικολάου, ο οποίος δήλωσε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων.
Ο Νίκος Νικολάου, είναι γνωστός για την έντονη συνδικαλιστική και πολιτική του δράση. Μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα μονοπώλησε το ενδιαφέρον με τις συγκρούσεις που είχε με τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Τσιρογιάννη, όταν ήταν Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Νίκο Νικολάου, μας ανέφερε ότι η πρότασή του δεν είναι επιδερμική, αλλά βασίζεται σε μια σειρά από επαφές που είχε, κυρίως από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ), προκειμένου να καταγράψει κατά πόσον μια κίνηση όπως αυτή, θα είχε την υποστήριξη του κόμματος, τόσο σε επίπεδο προσώπων, αλλά και θεσμικά.
Μας ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με όλους τους πολιτικούς παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τον ενθάρρυναν να προχωρήσει για την συζήτηση αναφορικά με την ανάδειξη υποψηφίων προσώπων που ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν ένα ψηφοδέλτιο για την συμμετοχή στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο κ. Νικολάου, μας ανέφερε ότι έχει κάνει σημαντικές προσωπικές και πολιτικές επαφές, με πρόσωπα φιλικά προσκείμενα στον κεντροαρτιστερό χώρο σε όλην την έκταση του Δήμου Αρταίων και ιδίως στις τοπικές κοινότητες. Μάλιστα όπως αναφέρει σε σχόλιό του, το ψηφοδέλτιο είναι σχεδόν έτοιμο, προκειμένου να μπορέσει να ξεκινήσει η διαδικασία της προεκλογικής περιόδου.
Παρόλα αυτά, επισημαίνει και ο ίδιος ότι το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρήσει στις απαραίτητες διεργασίες, όπως το συνέδριο, το οποίο θα λάβει χώρα το επόμενο διάστημα, όπου θα ληφθούν και οι αποφάσεις, σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίον θα κινηθεί ο κεντροαριστερός χώρος και το επίσημο κόμμα.
Αυτές είναι και οι προτροπές από τα κεντρικά κλιμάκια του κόμματος, τα οποία βλέπουν με θετικό μάτι, κάθε ενέργεια που λαμβάνει χώρα για την εκλογική ενεργοποίηση των φίλων και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά είναι βέβαιο ότι μέχρι τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του έτους 2023, θα έχουν προηγηθεί οι εθνικές εκλογές και το αποτέλεσμά τους, θα είναι καθοριστικό, για την επιλογή τόσο πολιτικών, αλλά κυρίως και προσώπων για την συμμετοχή στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης.
Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Νίκος Νικολάου, έχει δώσει σαφές μήνυμα, ότι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, δεν θα υπάρξει κενό στην εκπροσώπηση των υποψηφίων δημοτικών συνδυασμών, από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και είναι αποφασισμένος με τον τρόπο αυτόν να δημιουργήσει δεδομένα, που θα είναι δύσκολο να ανατραπούν στην συνέχεια.
Θα παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον, προκειμένου να καταγράψουμε την διαμόρφωση των προεκλογικών συνδυασμών.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα