17.8 C
Arta
20 Μαΐου 2024

Το Cafe “Palantza” alternative είναι το εναλλακτικό στέκι της Άρτας

Διαβάστε επίσης

Το όνειρο του Βαγγέλη Θεοχάρη μια εναλλακτική πραγματικότηα

 O Βαγγέλης Θεοχάρης, είναι ένας παλιός φίλος από την γειτονιά της Αγίας Θεοδώρας, δραστήριος από τα παιδικά του χρόνια και ακολουθώντας την μεγάλη παράδοση των παιδιών της συνοικίας με μεγάλο δημιουργικό ενδιαφέρον.

Τον γνωρίσαμε πολλά χρόνια ως προσωπικό συνεργάτη του Βασίλη Γκανιάτσα, τόσο ως εικονολήπτη στον τηλεοπτικό του σταθμό, όσο και ως βοηθό φωτογράφου στην εργασία του.

Ο Βαγγέλης, όμως είχε μέσα του ένα κρυφό ταλέντο, αλλά και μια θέρμη για την μαγειρική και την εστίαση. Ένα όνειρο τόσο δυνατό, ώστε μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να το παρουσιάσει σαν μια πραγματικότητα.

Το όνειρο αυτό, πήρε μορφή στο κατάστημά του το Cafe «Palantza» alternative, το καφέ -μπαρ της ιστορικής Μαξίμου Γραικού, η οποία έχει παράδοση στα καφενεία και τις καφετέριες μπαρ. Και δεν είναι τυχαίο ότι το Cafe Palantza έχει πάρει την ονομασία alternative, δηλαδή εναλλακτικό, καθώς ο Βαγγέλης εκτός από την όμορφη και καλλιτεχνική σε επίπεδο συνδυασμού χρωμάτων παρουσίαση του καταστήματός του, μας έχει κυριολεκτικά εκπλήξει με τους μεζέδες που σερβρίρει στους θαμώνες και τους επισκέπτες του καταστήματος, που επιθυμούν να «δροσιστούν» με μια μπύρα ή ένα ποτό…

Έχουμε και λέμε:

Λουκάνικο ξυδάτο  με μήλο, πέστο πιπεριάς Φλωρίνης με μπακετα γεμιστή με κιμά από χωριάτικο λουκάνικο, μπισκότο παρμεζάνας, κοτόπουλο αργοψημενο με ραπανάκι, Dip of flavours, φάβα με μανιτάρια , φίτρες φασολιών και πέρλες βαλσαμικου, Quenelle από μαυρομάτικα με μυρωδικά, crispy σαλάμι Λευκάδας και καρέ από πράσινο μήλο,Κριθαροτο με παντζάρι, χωριάτικο λουκάνικο, γαλοτύρι, κρεμμυδάκι φρέσκο και πούδρα από παξιμάδι λαδιού με παρμεζάνα,Χουρμάδες γεμιστοί με κιμά από χωριάτικο λουκάνικο σε barbecue sauce και καδοτύρι Μετσόβου…

Αυτά είναι μερικά από τα πιάτα, που συνοδεύουν τα ποτά σας στο cafe Palatza και αν δεν έχουν αρχίσει να πάλλονται οι σιελογόνοι σας αδένες, τότε είναι σίγουρο ότι έχετε πρόβλημα στις γεύσεις.

Έτσι το καφέ Παλάτζα, μπόρεσε εκτός από alternative γεύσεις, να κερδίσει και το δικό του αποκλειστικό κοινό, από εναλλακτικούς θαμώνες, που μπορούν και εκτιμούν την δυναμική του καταστήματος και το ταλέντο του Βαγγέλη, ο οποίος πραγματικά πειραματίζεται με μεγάλη επιτυχία στον συνδυασμό των γεύσεων, αλλά και στην παρουσίαση των πιάτων, τα οποία τείνουν να γίνουν σημείο αναφοράς για όλους τους αρτινούς, οι οποίοι επιδιώκουν κάτι το διαφορετικό και το νόστιμο.

Ο ίδιος σκέφτεται και ψάχνει κάθε φορά, ποιο θα είναι το επόμενο πιάτο έκπληξη που θα παρουσιάσει στους φίλους του, καθώς όλοι πλέον περιμένουν να δουν κάτι το διαφορετικό και το προχωρημένο και το σίγουρο είναι ότι δεν τους απογοητεύει το αποτέλεσμα.

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι πέραν όλων των άλλων είναι ένα Cafe… Και εκεί ο Βαγγέλης, έχει βρει τρόπους να διαφέρει, τόσο σε επίπεδο γεύσεων και ποιότητας, όσο βέβαια και σε επίπεδο εκπλήξεων, κάνοντας προσφορές σε συνδυαζόμενα είδη, όπως είναι οι μπάρες δημητριακών, αλλά και τα διάφορα ροφήματα.

Είναι βέβαιο, ότι όποιος επισκεφτεί τον χώρο αυτόν, σίγουρα θα φύγει με θετικές εντυπώσεις και με μια ευχάριστη αίσθηση, πάνω απ’όλα από την ευγένεια του προσωπικού και την διάθεση του ιδιοκτήτη να προσφέρει το καλύτερο, κάθε ώρα της ημέρας…

Cafe «Palantza» alternative,

Μαξίμου Γραικού 24,

2681074203 & 6973825624

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα