15.8 C
Arta
9 Μαΐου 2024

CAFE 3/40Μπορεί και κρατάει ψηλά το επίπεδο της διασκέδασης

Διαβάστε επίσης

Στον Κούκο, λέμε όταν θέλουμε να κλείσουμε ένα ραντεβού με κάποιον φίλο, προκειμένου να περάσουμε ένα ωραίο μεσημέρι, με κουβέντα και μπύρες. Είναι το Cafe 3/40 όπου τα τελευταία χρόνια είναι το ιδανικό στέκι, για συναντήσεις μετά μουσικής, αλλά και εκλεκτής κουζίνας, που συνηθίζει να επιμελείται ο ίδιος ο Γιώργος Κούκος, με ιδιαίτερη μαεστρία και πάντα με διάθεση να δημιουργήσει τις καλές εντυπώσεις στην παρέα. Και το μενού ξεκινάει από πίτες και κρεατικά, μέχρι ζυμαρικά και … έξτρα γεύσεις (μεταμεσονύχτιου χαρακτήρα).
Οι Θαμώνες του καταστήματος, πάνω κάτω οι ίδιοι, που όμως κάθε φορά εμπλουτίζονται από νέο αίμα, των φίλων του μαγαζιού, που μαγεύονται από την μυσταγωγία του και την αίσθηση του οικείου που επικρατεί στον χώρο.
Στο κατάστημα κατά καιρούς γίνονται πολλές ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις (Live που λέμε και στο χωριό μας) οι οποίες δένουν περισσότερο τις παρέες, καθώς η μουσική και το έντεχνο τραγούδι φέρνουν πιο κοντά τους θαμώνες και ιδίως όταν οι μουσικές επιλογές διευρύνονται και θυμίζουν τα παλιά καλά δυνατά κέντρα διασκέδασης, τα μπουζούκια που κάποτε δέσποζαν στην καθημερινότητά μας.
Το 3/40 κρατάει ψηλά το επίπεδο της διασκέδασης σε κάθε περίπτωση και είναι μια από τις σημαντικές επιλογές τόσο για μεσημεριανό όσο και για βραδινό στέκι στην πόλη μας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα