26.8 C
Arta
17 Μαΐου 2024

ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Διαβάστε επίσης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ

Φτάνοντας στο τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων και της φετινής χρονιάς για το Χάντμπολ Γυναικών, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ οφείλει να ευχαριστήσει, προπονητές, αθλήτριες, φίλαθλο κόσμο και συνεργάτες σε μια δύσκολη περίοδο.

Σε ένα άδικο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος και με την επιδημία να δυσκολεύει την αγωνιστική δραστηριότητα καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αρταίων και προσωπικά τον Δήμαρχό μας κ. Χρήστο Τσιρογιάννη για την ουσιαστική του στήριξη στην ομάδα.

Επίσης τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό την ΙΟΝ Α.Ε, που εν μέσω κρίσης ήταν δίπλα μας και βοήθησαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση των στόχων μας.

Τέλος ως Διοίκηση υποσχόμαστε ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι και θα είναι εδώ παρούσα με αγάπη για την νεολαία της πόλης μας και με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε για την υλοποίηση των στόχων μας να φτάνουμε κάθε χρόνο ψηλότερα. Απευθυνόμαστε στον Αρτινό λαό, επιχειρηματίες να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν, ώστε να φέρουμε την ομάδα της πόλης μας ξανά ψηλά.

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΛΑΝΟΔΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕ ΑΡΤΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου που αφορά στο υπαίθριο εμπόριο (Ν. 4849/2021), η αδειοδότηση του πλανοδίου εμπορίου (παραγωγών και επαγγελματιών) επιστρέφει πάλι στα Τμήματα Εμπορίου των Περιφερειακών Ενοτήτων. Στο πνεύμα αυτό, έχουν μεταφερθεί οι σχετικές άδειες πλανοδίων εμπόρων (παραγωγού και επαγγελματία) από τους 4 Δήμους του Νομού στο Τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Ως εκ τούτου η δρομολόγηση έκδοσης νέων τέτοιων αδειών και οι ανανεώσεις των υπαρχόντων στο Νομό μας, θα πραγματοποιείται από το Τμήμα Εμπορίου (Αμβρακίας 23 τηλ. 26813 – 63100 & 63105).

            Επιπλέον οι υφιστάμενοι κάτοχοι παλιών αδειών παραγωγού ή επαγγελματία πωλητή πλανοδίου εμπορίου, και συγκεκριμένα οι κάτοχοι αδειών:

i) που δεν έχουν ανακληθεί οριστικά, σύμφωνα με προγενέστερο νομοθετικό πλαίσιο, και

ii) που δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί λόγω γήρατος, και

ιιι) οι οποίοι δεν έχουν ανανεώσει την άδειά τους μέχρι την 01 Φεβρουαρίου 2022, έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν (επαναφέρουν) τις άδειες αυτές μέχρι την 31.07.2022. Αν η ως άνω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, οι παλαιότερες άδειες καταργούνται οριστικά.

ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ένα εκτεταμένο έργο συντήρησης δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων και σχολικών μονάδων του Δήμου Αρταίων, προωθεί η Δημοτική αρχή μετά και από τη ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και την έγκρισή του από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ.Στέλιο Πέτσα.

Πρόκειται για παρεμβάσεις συντήρησης δύο δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων αυτών της Καμπής και της Ανέζας και σχολικών συγκροτημάτων με επίστρωση χυτού ελαστικοσυνθετικού δαπέδου στα γήπεδα μπάσκετ, σε είκοσι τρία (23)  σχολεία του Δήμου. Επιπλέον σε τριάντα τρία (33) σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Αρταίων, προβλέπονται παρεμβάσεις που αφορούν ελαιοχρωματισμούς, βελτίωση υδροροών, τοποθέτηση θυρών, Η/Μ εργασίες και εργασίες πυρασφάλειας κλπ, με τον συνολικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στις 950.799,87 ευρώ.

«Προχωρούμε άμεσα σε ένα ακόμη σπουδαίο έργο το οποίο θα αναβαθμίσει αθλητικές και σχολικές υποδομές του Δήμου μας. Οι παρεμβάσεις μας είναι συνεχείς με στόχο να παρέχουμε στους αθλητές και τους μαθητές μας ιδανικές συνθήκες σε χώρους που περνούν καθημερινά αρκετές ώρες»  δήλωσε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΑΡΤΑΣ

Τὴν Μεγάλη Τετάρτη 20 Ἀπριλίου 2022 ἀπὸ τὶς 9 τὸ πρωῒ ἕως 1 τὸ μεσημέρι θὰ πραγματοποιηθεῖ ἐθελοντικὴ αἱμοδοσία στὸ Πνευματικὸ Κέντρο τῆς Ἐνορίας τοῦ Ἁγίου Δημητρίου Ἄρτης.

Ἄς ἀφιερώσουμε λίγο ἀπὸ τὸν χρόνο μας, προσφέροντας τὸ αἶμα μας γιὰ τὶς μεγάλες ἀνάγκες τοῦ Νοσοκομείου Ἄρτας, προκειμένου νὰ βοηθηθοῦν πάσχοντες συνάνθρωποί μας.

Καλὴ Ἀνάσταση! .

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα