12.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Το αγαπημένο παιδί των διαφημιστών είναι από την Άρτα

Διαβάστε επίσης

Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΚΤΥΠΗ είναι το παιδί – θαύμα της ελληνικής διαφήμισης

Το παιδί θαύμα της ελληνικής διαφήμισης, ονομάζεται ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΚΤΥΠΗ και είναι η κόρη της γνωστής αρτινής ΗΛΙΑΝΑΣ ΓΑΛΑΝΗ, η οποία είχε ασχοληθεί για πολλά χρόνια με τις δημόσιες σχέσεις πολλών κέντρων ψυχαγωγίας τόσο στην Άρτα, όσο και στην Αθήνα.

Η Πηνελόπη, μας είναι ευρέως γνωστή το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι η πρωταγωνίστρια των διαφημίσεων της εταιρίας JUMBO, η οποία φημίζεται για τα ευρηματικά του σποτ, τις περιόδους των εορτών.

Η Πηνελόπη, είναι το αγαπημένο πρόσωπο της εταιρίας JUMBO και έχει κάνει όλες τις διαφημίσεις της τελευταίας περιόδου και σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έχουμε, υπάρχει και συνέχεια. Πως άλλωστε να μην γίνει κάτι τέτοιο, καθώς η οκτάχρονη είναι πραγματική επαγγελματίας μοντέλο και ηθοποιός, καθώς μέχρι σήμερα έχει κάνει δεκαπέντε (15) διαφημιστικές καμπάνιες, για μεγάλα και γνωστά brand names όπως τα MOONSOON CHILDREN, τα MEDIA STROM κλπ και μάλιστα πρόκειται να συμμετάσχει και σε τηλεοπτική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Επικοινωνήσαμε με την μητέρα της Πηνελόπης, η οποία μας ανέφερε ότι την ανακάλυψε τυχαία ένα γνωστό πρακτορείο και αφού πήραν τις κατάλληλες διαβεβαιώσεις και είδαν ότι πριν από κάθε γύρισμα λαμβάνονταν όλα τα μέτρα της προστασίας της παιδικότητας (εξέταση από παιδοψυχίατρο, παρουσία των γονέων στα γυρίσματα) πείστηκαν για την συμμετοχή στην διαδικασία, την οποία η Πηνελόπη αντιμετωπίζει περισσότερο σαν παιχνίδι.

Η ίδια είναι άριστη μαθήτρια στο σχολείο και μάλιστα είναι και αθλήτρια της κολύμβησης.

Εμείς ευχόμαστε στην Πηνελόπη και την οικογένειά της να έχουν πάντοτε επιτυχίες και να συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους. Ιδίως στους παπούδες στην Άρτα, να βλέπουν με καμάρι το εγγονάκι τους και να προσπαθήσουν να του δημιουργήσουν δεσμούς με την περιοχή μας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα