17.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Οι ποσοστώσεις θα απασχολήσουν την Όλγα

Διαβάστε επίσης

Με τους συναδέλφους της βουλευτές Μερόπη Τζούφη (Ιωαννίνων) και Μάριο Κατσή (Θεσπρωτίας) θα πρέπει να ανταγωνιστεί η αρτινή πολιτικός Όλγα Γεροβασίλη, καθώς για την περιφέρεια Ηπείρου, η ποσόστωση των βουλευτών θα πρέπει να είναι στο 20% των εκλεγμένων μελών, ήτοι για δύο θέσεις.
Οι προβλέψεις δίνουν το προβάδισμα στις δυο κυρίες, έναντι του Μάριου Κατσή, όμως στο τελικό αποτέλεσμα, θα παίξει ρόλο και η ποσόστωση του 50%, γεγονός που στην παρούσα φάση, μπορεί να είναι ευνοϊκό για τον βουλευτή της Θεσπρωτίας.
Να σημειώσουμε ότι στις συγκεκριμένες εκλογές για την κεντρική επιτροπή, δεν έχει λάβει μέρος ως υποψήφιος ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, γεγονός που επιρρωνύει την άποψη, ότι αυτές οι εκλογές μπορεί να είναι πιο δύσκολες από αυτές που θα ανέμενε κάποιος, καθώς πολλοί εκλεγμένοι βουλευτές θα πρέπει να μείνουν εκτός κεντρικής επιτροπής.
Να σημειώσουμε ότι στις κάλπες της 15ης Μαϊου, οι εκλογείς που συμμετείχαν ως σύνεδροι θα πρέπει να ψηφίσουν και για θέματα που είχαν αφήσει εκκρεμή κατά την διάρκεια του συνεδρίου και γι’αυτό θα υπάρχουν και έξτρα κάλπες.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα