22.8 C
Arta
23 Απριλίου 2024

Ένα «μπράβο» στους κορυφαίους αθλητές στίβου της Άρτας από τον Δήμο

Διαβάστε επίσης

Στο σπίτι του Δήμου Αρταίων, σε μία ζεστή τελετή, πραγματοποιήθηκε η τιμητική βράβευση, των κορυφαίων Αρτινών αθλητών του στίβου Κωνσταντίνου Μίλιου, Παναγιώτη Κόκκα, Αλέξανδρου Κόκκα, Παναγιώτη Τάλλαρου, καθώς και του προπονητή τους Άρη Κόκκα, σε συνέχεια των εντυπωσιακών τους αποτελεσμάτων σε πανελλήνιο επίπεδο.
Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος, Χρήστος Τσιρογιάννης, με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νίκο Λιόντο οι οποίοι με τις δηλώσεις τους μετέφεραν στους αθλητές και τους προπονητές τους, το αίσθημα υπερηφάνειας ολόκληρης της Άρτας.
Όπως ανέφεραν, ο Δήμος είναι παρών στην προσπάθεια που καταβάλουν σωματεία και προπονητές, αθλητές και οικογένειες στον δρόμο του ευ αγωνίζεσθαι, αναφέροντας και ονομαστικά τον προπονητή Άρη Κόκκα. Άλλωστε, ήταν αυτή η προσήλωση των αθλητών στους στόχους τους, που ματαίωσε την αρχική πρόθεσή του Δήμου να γίνει η βράβευση κατά τη διάρκεια του «6ου Δρόμου Γεφυριού».
Οι Διακρίσεις των αθλητών

Μίλιος Κωνσταντίνος:
3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, κατηγορίας κάτω των 20ετών, στο αγώνισμα των 100m, 6η θέση με την Εθνική Ομάδα Στίβου στην κατηγορία κάτω των 20 ετών στο αγώνισμα σκυταλοδρομία 4x100m στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και 8η θέση με την ίδια ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ένας αθλητής που ανήκει στους επίλεκτους της Ομοσπονδίας στίβου για την επόμενη χρονιά.
Τάλλαρος Παναγιώτης:
2η Πανελλήνια Νίκη Κ16 Άλμα Τετραπλούν
Κόκκας Παναγιώτης:
1η Πανελλήνια Νίκη Κ18 4x400m
3η Πανελλήνια Νίκη Κ16 150m
Κόκκας Αλέξανδρος:
5η Πανελλήνια Νίκη Κ16 1200m

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα