18.8 C
Arta
23 Απριλίου 2024

Γ. ΣΤΥΛΙΟΣ: Έχει ως προτεραιότητα την υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου

Διαβάστε επίσης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Απριλίου η διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Άρτας, παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή Άρτας κ. Γιώργου Στύλιου .
Ο Υφυπουργός έκανε μια πλήρη ενημέρωση στο Σώμα για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, τα μέτρα στήριξης που έχει λάβει η κυβέρνηση σε ότι αφορά τον πρωτογενή τομέα ενώ στη συνέχεια αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ του Υφυπουργού και των μελών της ΔΕΕΠ.
Αναφορικά με την διευρυμένη συνεδρίαση ο ίδιος σχολίασε χαρακτηριστικά:
Με ιδιαίτερη χαρά βρέθηκα χθες, κατόπιν πρόσκλησης, σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας για να συζητήσουμε τα θέματα της καθημερινότητας με έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν τον παραγωγικό κόσμο.
Οι πολίτες αναγνωρίζουν πως, παρά τις διεθνείς συγκυρίες, η κυβέρνηση με πρωτοβουλίες της στηρίζει τους αγρότες και εγγυάται την επισιτιστική ασφάλεια της χώρας.
Ειδική αναφορά έκανα και στα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα που αφορούν πολλούς Αρτινούς και Ηπειρώτες και στις πρωτοβουλίες που έχουμε λάβει ως Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη στήριξή του.
Ευχαριστώ τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας για την εκδήλωση και κρατάμε ανοιχτή επικοινωνία μέχρι την επόμενη συνάντηση.
Να αναφέρουμε ότι τις ημέρες αυτές ο Γιώργος Στύλιος βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας και του σχολιασμού, τα οποία επικεντρώθηκαν σε φερόμενες ή πραγματικές εντάσεις.
Ο ίδιος αρνήθηκε να τις σχολιάσει υπογραμμίζοντας ότι απλές τοποθετήσεις και επισημάνσεις, έλαβαν χαρακτήρα μεγένθυσης και αλλοίωσης, σε βαθμό τέτοιο ώστε να υπάρχει παραμόρφωση των αληθινών περιστατικών. Υπογράμμισε δε ότι σε δημόσιες εκδηλώσεις, έχει την δυνατότητα να συναντηθεί με πολλά πρόσωπα και να εκθέσει και ο ίδιος τις απόψεις του, αναφορικά με ζητήματα που έχουν τεθεί στο παρασκήνιο.
Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος επισημαίνει ότι κινείται και επικοινωνεί με όρους αμιγώς πολιτικούς και δεν επιτρέπει να υπάρχουν διαφορές επί προσωπικού.
Ο αρτινός υφυπουργός σε κάθε περίπτωση, αισθάνεται έντονα την πίεση του εσωκομματικού ανταγωνισμού και πρώτο του προτέρημα είναι η υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου, αλλά και η προάσπιση της πολιτικής αξιοπρέπειας.
Το τελευταίο διάστημα εργάζεται προκειμένου να προωθήσει μια σειρά από έργα υποδομής στην περιοχή της Άρτας, για τα οποία εδώ και πολλά χρόνια δεν είχε ασχοληθεί κανένας και αυτό που εισπράττει είναι η αγωνία της τοπικής κοινωνίας να μπορέσουν να υπάρξουν αναπτυξιακές υποδομές και δη στο αντικείμενο του χαρτοφυλακίου του, που είναι ο Αγροτικός Τομέας.
«Δεν μπορώ να αναλίσκομαι με εντάσεις» μας ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «όταν υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις, που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα