14.8 C
Arta
29 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκε λόγω διορισμού

Διαβάστε επίσης

Έναν χρήσιμο συνεργάτη έχασε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο λόγος είναι για τον γενικό γραμματέα του Δήμου Αρταίων κ. Κώστα Ζέρβα, ο οποίος όπως μας ενημέρωσε με ανάρτηση στα social media υπέβαλε την παραίτησή του, λόγω του διορισμού του στον ΔΕΔΔΗΕ, μια νέα θέση για την οποία του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του απερχόμενου Γ.Γ. του Δήμου Αρταίων κ. Κώστα Ζέρβα έχει ως εξής:
Λόγω του μόνιμου διορισμού μου στον ΔΕΔΔΗΕ υπέβαλα σήμερα την παραίτηση μου από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αρταίων.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον ΔΗΜΑΡΧΟ Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη για την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω την τοπική αυτοδιοίκηση και από αυτή την θέση και του εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη στο τόσο άξιο και μεγάλο έργο που επιτελεί για τον Δήμο Αρταίων.
Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια όλους τους Αντιδημάρχους , τους Δημοτικούς Συμβούλους , ειδικούς συνεργάτες και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους.
Ευχαριστώ όλους τους Διευθυντές, Προϊσταμένους, Υπάλληλους τόσο του Δήμου άλλα και των Νομικών Προσώπων και Δημοτικών Επιχειρήσεων για την άριστη συνεργασία μας, που κάθε μέρα υπερβάλουν εαυτό για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας.
Σας Ευχαριστώ όλους θερμά!
Να αναφέρουμε κι εμείς ότι ο Κώστας Ζέρβας εκτός από πρώην αντιδήμαρχος, ήταν το πρόσωπο που αναλάμβανε όλες τις δύσκολες αποστολές στο Δημαρχείο της Άρτας και είχε αναλάβει να διαχειρίζεται όλες τις υποθέσεις του Δημάρχου στο μέγαρο της Περιφερειακής Οδού. Μάλιστα ακουγόταν ότι θα ήταν το πρόσωπο που θα αναλάμβανε και την διοίκηση της ΔΕΥΑΑ την επόμενη θητεία. Ο Δήμαρχος θα δυσκολευτεί να εξεύρει αντίστοιχο πρόσωπο εμπιστοσύνης για το δύσκολο αυτό έργο της διοίκησης του Δημαρχείου, εκτός και αν προβλέπεται κάποια διαδικασία απόσπασης.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα