13.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Στην Άρτα ο Γιώργος Ζαρζώνης από το Project Meet Your Makers

Διαβάστε επίσης

Στο γνωστό πλέον στις στήλες της εφημερίδας μας “Cafe Παλάντζα alternative” ο ιδιοκτήτης του Βαγγέλης Θεοχάρης, μαγείρεψε με γεύσεις από τοπικά προϊόντα της Άρτας και βέβαια χρησιμοποιώντας κοτόπουλο από τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, για το project Meet Your Makers.
Το project Meet Your Makers* ήταν έμπνευση του καλού φωτογράφου και σοκολατοποιού Γιώργου Ζαρζώνη ο οποίος ταξίδεψε σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας κυνηγώντας με τον φακό του την καθημερινότητα εκείνων που παράγουν την τροφή μας.To Meet Your Makers ξεκίνησε ως πλατφόρμα φωτογραφιών, εξελίχθηκε σε ταξίδι γευσιγνωσίας και τελικά έγινε εβδομαδιαία στήλη στο site της ATHENS VOICE, με μεγάλη επισκεψιμότητα. Κάθε Παρασκευή το πορτρέτο ενός παραγωγού εμφανίζεται στις οθόνες μας για να μας μεταφέρει σε μια ζωή πιο κοντά στη φύση με όλες τις χαρές και τις δυσκολίες της.
Ο Γιώργος Ζαρζώνης μόλις είχε ολοκληρώσει την παρουσίαση ενός σπάνιου τσίπουρου από την Καρδίτσα (το Puro πεπαλαιωμένο τσίπουρο από τον παραγωγό Θάνο Καραθάνο) και επισκέφθηκε την Άρτα, προκειμένου να καταγράψει τις ιδιαίτερες γεύσεις από τοπικά καταστήματα, όπως το καφέ Παλάντζα και το Αζυμούθιο, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν ως υλικό για μια ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, που θα προωθεί τους τοπικούς παραγωγούς και τις γεύσεις της περιοχής.
Στην φωτογράφιση ήταν και η Νατάσα Γρίβα από τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, η οποία συνεργάστηκε άψογα τόσο με τον φωτογράφο, όσο και με τους επιχειρηματίες, για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ο Γιώργος Ζαρζώνης, ευγενικός, άμεσος και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, έδωσε και την προσωπική του πινελιά σε όλο το project και είναι πράγματι μια παρέμβαση, που μπορεί να διαφημίσει αποτελεσματικά την περιοχή μας, τα τοπικά προϊόντα της, αλλά πάνω απ’όλα το ανθρώπινο δυναμικό της, ό,τι καλύτερο έχουμε δηλαδή.
Συγχαρητήρια και στον Βαγγέλη, ο οποίος μπόρεσε σαν επαγγελματίας και στάθηκε μπροστά στην κάμερα.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα