11.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

Και το νοσοκομείο της Άρτας θα επισκεφθεί η αν.υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Διαβάστε επίσης

Η επίσκεψη της αναπληρώτριας Υγείας στα νοσοκομεία της Βορειοδυτικής Ελλάδας εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα επισκέψεων στα νοσοκομεία όλης της Περιφέρειας…

Σήμερα Τρίτη τα νοσοκομεία της Βορειοδυτικής Ελλάδας θα επισκεφθεί η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.
Στο πρόγραμμα των επισκέψεων, η υπουργός θα ξεκινήσει από το Νοσοκομείο της Λευκάδας, θα ακολουθήσει το Νοσοκομείο της Πρέβεζας και της Άρτας και θα καταλήξει στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία των Ιωαννίνων.
Στην Άρτα θα συναντηθεί με την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου και τον διοικητή κ. Βαγγέλη Ντάκουλα, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα, αλλά και κάποια προγράμματα που τρέχουν έπειτα από προτάσεις στο Ταμείο Ανάκαμψης.
Παρά το γεγονός ότι πολλοί συνδυάζουν την επίσκεψη της κ. Γκάγκα με την συζήτηση για την αλλαγή του υγειονομικού χάρτη της χώρας, φαίνεται ότι οι συναντήσεις έχουν να κάνουν με μια δια ζώσης αυτοψία και καταγραφή της κατάστασης λειτουργίας των Νοσοκομείων της περιοχής.

Νέος Πρόεδρος στο ΕΚΑΠΥ ο αρτινός ΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.


Ο κ. Άρης Απόστολου, από τις Χαλκιάδες του Δήμου Αρταίων, με σπουδές στη Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς αναλαμβάνει – σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες – πρόεδρος της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (ΕΚΑΠΥ), αντικαθιστώντας τον κ. Δήμο Μπαρτσώκα.
Μέχρι πρότινος ήταν Chief Financial Officer στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ, ενώ την περίοδο 2019-2021 μετείχε ως εκτελεστικό μέλος στην ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αντιπρόεδρος της ΕΚΑΠΥ αναλαμβάνει ο κ. Κωνταντίνος Γαλανάκης, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε θέση συμβούλου του Θάνου Πλεύρη. Παλαιότερα, είχε εργαστεί ως σύμβουλος του Σωτ. Μπερσίμη στον ΕΟΠΥΥ, την περίοδο 2016-2018 και για ένα διάστημα είχε οριστεί και στο Δ.Σ. του οργανισμού.
Ο κ. Απόστολου ήταν ειδικός Σύμβουλος του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου την περίοδο 2012-13 και του υπουργού υγείας Μάκη Βορίδη 2014-2015, ενώ λίγες μέρες πριν τις εκλογές του 2015, είχε διοριστεί υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ Αττικής σε αντικατάσταση του κ. Χρυσόστομου Γούναρη, ανέλαβε καθήκοντα στην Εταιρεία Συστήματος Αμοιβών Νοσοκομείων (ΕΣΑΝ).
O κ. Αποστόλου είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών ’97 με Μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ολική Ποιότητα (ΜΒΑ – TQM). Εργάστηκε από το 2003 στον τομέα των Logistics ως Logistics Manager στη Γρηγόρης Μικρογεύματα Α.Β.Ε.Ε., Sales & Supply Support Manager στην ΙΚΕΑ καιCargo Αδριατικής στην ΑΝΕΚ Lines.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα