10.8 C
Arta
20 Απριλίου 2024

Θεόδωρος Γόγαλης: υποψήφιος στην Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ με διάθεση προσφοράς

Διαβάστε επίσης

Μεγάλο πραγματικά το ενδιαφέρον για τις υποψηφιότητες στα όργανα του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, μετά από πολλά χρόνια αποχής από εσωκομματικές διαδικασίες σε επίπεδο τοπικής αντιπροσώπευσης.
Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε ότι υποψήφιος για τη Νομαρχιακή Επιτροπή θα είναι και ο ο Θεόδωρος Γόγαλης, από τα νεότερα και πιο δραστήρια μέλη του κινήματος στην Άρτας. Ο Θόδωρος, κινείται από αγάπη για την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από ενδιαφέρον για το μέλλον του και είναι από τα στελέχη, που μπορούν να σταθούν επάξια σε κάθε περίσταση.
Είναι δημόσιος υπάλληλος, εργάζεται στο Δήμο Αρταίων σε επιτελική θέση και είναι κάτοχος μεταξύ άλλων Μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) ενώ παράλληλα είναι σπουδαστής της Σχολής  Κοινωνικών Επιστημών του προγράμματος σπουδών: ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Είναι αν μη τι άλλο, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση, ανεξάρτητος από πολιτικά γραφεία κεντρικών και τοπικών διευθύνσεων, είμαστε δε βέβαιοι ότι μόνη υποστήριξη θα έχει από τους φίλους και τους γνωστούς του ανάμεσα στα μέλη, καθώς γνωρίζουμε το ήθος του και την άρνησή του να υπαχθεί σε κάποια λίστα, αλλά με διάθεση συνεργασίας και προσφοράς για το κίνημα της επόμενης ημέρας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα