11.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

Στην Άρτα ο Αλέξης Τσίπρας

Διαβάστε επίσης

Παρασκευή 13 Μαϊου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κλείνει την περιοδεία του

Με την Άρτα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα κλείσει την πανελλήνια περιοδεία που έχει ξεκινήσει με αφορμή τις εκλογές της 15ης Μαϊου. Έτσι μετά την περιοδεία του στο Αγρίνιο, θα έχει την δυνατότητα να έρθει κοντά στους φίλους και τα μέλη του κόμματος σε ένα γνωστό γι’αυτόν σημείο, στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου, όπου πολλές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει, ένα σημείο που είναι ιδιαιτέρως αγαπητό σε αυτόν.
Η περιοδεία του εντάσσεται στην καμπάνια με στόχο την εκλογή ενός ισχυρού προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με στόχο την απαρχή μιας νέας πορείας για την ανατροπή της κυβέρνησης και των αντιλαϊκών της πολιτικών.
Ήδη πολλά τοπικά στελέχη με την αρθρογραφία τους έχουν επισημάνει την πολιτική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και την ανάγκη να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα, μέσω της ζωηρής συμμετοχής στις εκλογές της 15ης Μαϊου.
Για την εκλογή Προέδρου αναμένεται να στηθούν περί τα 1000 εκλογικά τμήματα ώστε να έχουν πρόσβαση και όσοι δεν έχουν κοντά στον τόπο διαμονής τους Οργανώσεις Μελών και για την Κεντρική Επιτροπή περί τα 500 εκλογικά τμήματα.
Να υπογραμμίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί την Άρτα, ως την «έδρα» του, την περιοχή, απ’όπου παίρνει πάντα δυνάμεις για όλες τις δράσεις του.
Και βέβαια και στα social media έχει ήδη γίνει χαμός, καθώς είναι πολλοί οι φίλοι του, που περιμένουν να τον συναντήσουν δια ζώσης και να συζητήσουν μαζί του.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα