21.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Η Άρτα τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα

Διαβάστε επίσης

Παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε την Άρτα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκλεισε με την περιοχή μας την εκστρατεία του για τις εσωκομματικές εκλογές. Να υπογραμμίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί την Άρτα, ως την «έδρα» του, την περιοχή, απ’όπου παίρνει πάντα δυνάμεις για όλες τις δράσεις του. Και βέβαια και στα social media έγινε χαμός, καθώς είναι πολλοί οι φίλοι του, ανάρτησαν φωτογραφίες και βίντεο με τον δημοφιλή πολιτικό της αριστεράς και είχαν και την ευκαιρία να συναντήσουν δια ζώσης και να συζητήσουν μαζί του. Στον γνωστό χώρο της πλατείας Αγίου Δημητρίου, ο Αλέξης Τσίπρας πήρε το λόγο και μίλησε για κοινωνική λεηλασία και τρομακτικές ανισότητες και κάλεσε για ακόμη μία φορά τους πολίτες να μετέχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.
Η ομιλία του ήταν ένα κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην εσωκομματική κάλπη της Κυριακής, για εκλογή Προέδρου και κεντρικής επιτροπής, συνδέοντας το κάλεσμα αυτό, ευθέως με ένα ισχυρό μήνυμα για πολιτική αλλαγή.
«Δεν είναι απλά μία εσωκομματική διαδικασία» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε: «Θέλουμε αυτές οι κάλπες, τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία, μέσα από τα οποία οι πολίτες να στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».
Ας γίνει, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Τσίπρας, αυτή η Κυριακή, η πρώτη από τις δύο σημαντικές, για να τελειώσει ο εφιάλτης. Η δεύτερη, όπως είπε, θα είναι αυτή των εκλογών για τη χώρα, της λαϊκής ετυμηγορίας, όποτε αποφασίσει ο κύριος Μητσοτάκης, να στήσει τις κάλπες.
Ο πήχης, όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας, αυτής της διαδικασίας για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι “να ξαναγυρίσει η ελπίδα για τον τόπο, να σταματήσει η κοινωνική λεηλασία και οι τρομακτικές ανισότητες, να στηριχθεί ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος, ο μεσαίος επιχειρηματίας και τα μαγαζιά που αντιμετωπίζουν το φάσμα του λουκέτου”.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περπάτησε στους δρόμους της Άρτας, συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες-καταναλωτές, που του μετέφεραν τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος με την ολοένα διογκούμενη ακρίβεια και τη μείωση του εισοδήματος τους.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα