18.8 C
Arta
1 Μαΐου 2024

Από το συνέδριο… στον ΤΑΡΤΟΥΦΟ

Διαβάστε επίσης

Τα λάθη μας, τα κάλη μας…

Πρωί πρωί, πήραμε και το μήνυμά μας ότι την “μεταγράψαμε” την Όλγα Γεροβασίλη (και την Μερόπη Τζούφη) στο ΠΑΣΟΚ και ευτυχώς με χιούμορ η αρτινή πολιτικός το εξέλαβε. Σπεύσαμε να το διορθώσουμε, αλλά το καταγράφουμε κι όλας, με την σαφή πεποίθηση ότι τα λάθη είναι μεν ανθρώπινα, πρέπει όμως και να τα παραδεχόμαστε.
Από την άλλη, τα σύννεφα των αλλαγών έρχονται βαριά στον ορίζοντα: το κοινοβουλευτικό σκηνικό είναι τέτοιο, που είναι βέβαιο ότι δεν αποκλείονται συνεργασίες, συνεργείες και συμπορεύσεις, μεταξύ κομμάτων και συνδυασμών. Ας μην αποκλείσουμε και αυτό που οι παλιοί έλεγαν “γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει”… (Αν και εδώ που τα λέμε, αυτό μόνο ευσεβείς πόθοι του γράφοντος είναι).

ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ για την πρώτη μέρα του συνεδρίου…

Πρωί πρωί είδαμε και τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής κ. Αλέξανδρο Σερέτη να παίρνει τον καφέ του, στο γνωστό στέκι Coffee Art στον Περιφερειακό. Τον ρωτήσαμε πότε θα φύγει το λεωφορείο με τους συνέδρους για την Αθήνα και μας ενημέρωσε ότι στις 10 το πρωί θα ήταν όλα έτοιμα. Ο ίδιος όμως δεν θα πήγαινε την πρώτη ημέρα για προσωπικούς – οικογενειακούς λόγους: η σύζυγός του συμμετέχει στο θεατρικό τμήμα του ΣΚΟΥΦΑ και σήμερα είναι η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ο ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ”…
Δικαιολογημένη λοιπόν η … απουσία του, αν και για τον λόγο αυτόν, αν δεν εξεύρει άλλον τρόπο, θα πρέπει να πληρώσει βαρύ το κόστος των μεταφορικών, γιατί όπως πληροφορούμαστε η τιμή της βενζίνης έφθασε τα 2,5 ευρώ το λίτρο και βαίνει αυξανόμενη τις επόμενες ώρες.
Καλή επιτυχία και στο θεατρικό του ΣΚΟΥΦΑ και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Αρχίζουν οι εργασίες ανακαίνισης του ΣΚΟΥΦΑ

Και μιας και μιλάμε για τον ΣΚΟΥΦΑ να αναφέρουμε ότι έχει υπογραφεί η σύμβαση με το ΩΝΑΣΕΙΟ, για την χορηγεία των 350.000 ευρώ (για την οποία η Όλγα Γεροβασίλη είχε κάνει τα σχετικά κοννέ) και μάλιστα έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος για να είναι έτοιμος για την έναρξη των εργασιών. Μετά τον Ταρτούφο λοιπόν, η αίθουσα του ΣΚΟΥΦΑ θα αναστείλει την λειτουργία της, προκειμένου πυρετωδώς να ανακαινιστεί ο χώρος, με χρονοδιάγραμμα τα μέσα του Σεπτέμβρη…. Αναμένεται δε εκείνο το διάστημα να γίνει μια εκδήλωση στην ανακαινισμένη αίθουσα, στην οποία ενδέχεται να παραστεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Επιδημία … ΑΠΟΨΗΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες μας, συνεχίζουν να προβάλλουν την τοπική τους εφημερίδα. Μετά το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, και την Ρώμη, ο φίλος Κώστας Βήχας πήρε μαζί του την εφημερίδα ΑΠΟΨΗ και φωτογραφήθηκε να την διαβάζει στο όμορφο Στράντφορντ της Αγγλίας. Βλέπουμε το προτελευταίο φύλλο και είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπαθείς Άγγλοι θα απόρησαν με τον μύστακα του Καραϊσκάκη στο πρωτοσέλιδο.
Πολλοί φίλοι αναμένεται να έρθουν με φωτογραφίες από το Βελιγράδι, αν και νομίζω οι περισσότεροι δεν θα έχουν όρεξη να τρολάρουν, θα αφιχθούν και νωρίτερα και με τα αυτιά κατεβασμένα…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα