13.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Του σούφρωσε χρυσή αλυσίδα…

Διαβάστε επίσης

Robber tries stealing man's gold chain

Καθημερινά είναι τα περιστατικά όπου συγκεκριμένοι δράστες “ξαλαφρώνουν” ανύποπτους συμπολίτες μας, με τα νεύρα της Αστυνομίας να έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Κάθε εβδομάδα σχεδόν το αστυνομικό δελτίο καταγράφει και ένα περιστατικό κλοπής δια της μεθόδου της απασχολήσεως και των υποκατηγοριών της.

Έτσι πληροφορούμαστε ότι άμεση ήταν η σύλληψη ημεδαπής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, για κλοπή, που έγινε χθες (20-05-2022) το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας. 

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από ημεδαπό, η κατηγορούμενη τον προσέγγισε και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού κατάφερε να του αποσπάσει από το λαιμό, μία χρυσή αλυσίδα, αξίας -1.000- ευρώ. 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκε η ημεδαπή για την εμπλοκή της στην υπόθεση και ύστερα από αναζητήσεις, εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Η  συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Να σημειώσουμε ότι είχαμε επισημάνει σε προηγούμενο δημοσίευμά μας ότι στοχοποιούνται κυρίως ηλικιωμένα άτομα, τα οποία συχνά δεν καταγγέλουν την παράνομη πράξη, προκειμένου να μην εμπλακούν σε μακροχρόνιες δικαστικές περιπέτειες… Γι’αυτό και η Αστυνομική Διεύθυνση επισημαίνει την ανάγκη να είναι όλοι προσεκτικοί σε τέτοιου είδους …περιπτύξεις και αγκαλιάσματα, σε κάθε περίπτωση όμως, σε περίπτωση που έχουν πέσει θύματα, να καταγγέλουν άμεσα το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα