17.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Ο Δήμος δεν πάει μέγαρο, θα μείνει με τον παίδαρο…

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζουμε και Κυριακάτικα την ενημέρωση της στήλης, καθώς ακόμη και την ημέρα αυτήν, οι εξελίξεις έχουν το ενδιαφέρον τους… Σας ευχαριστούμε πολύ για τις επισκέψεις, που μας έχουν εκτινάξει το κοντέρ, όπως επίσης και για τα θέματα που μας υποδεικνύετε…

Επισκέψεις ΣΤΥΛΙΟΥ- ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ στις πληττόμενες περιοχές

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που κάθονται

Γράφαμε προχθές ότι το μπουρίνι που έπληξε την Άρτα θα είναι ένα τεστ και για το νέο πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ιωαννίνων κ. Γιάννη Παπαγιάννη, προκειμένου να υπολογιστούν τα αντανακλαστικά του, καθώς το προηγούμενο διάστημα, πολλοί παραγωγοί διαμαρτύρονταν ότι στον ΕΛΓΑ αργούν τόσο, ώστε όταν γίνονται οι έλεγχοι να είναι άνευ αντικειμένου.
Ο πολιτικός κόσμος δεν έχασε χρόνο και την Κυριακή επισκέφθηκαν τα χωριά που επλήγησαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος, με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ιωαννίνων Γιάννη Παπαγιάννη, μαζί με τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη και τον Μιχάλη Κοτσαρίνη Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, αλλά και την κάτοικο της περιοχής Περιφερειακή Σύμβουλο και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικού Τομέα Αναστασία Σίμου.
Μάλιστα ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης έκανε και ανάρτηση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό (το οποίο απαλλοτριώσαμε για χάρη της ενημέρωσης) όπου ανέφερε τα εξής:

Με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Giorgos Stylios και τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Ιωαννης Παπαγιαννης επισκεφθήκαμε καλλιέργειες ακτινιδίων που επλήγησαν και έκαναν την σχετική ενημέρωση στους παραγωγούς, για την διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων.Είμαστε σε αγαστή συνεργασία και πάντα στο πλευρό των αγροτών και παραγωγών.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Θέλουν πολύ τρέξιμο οι υποθέσεις του Πτηνοτροφικού

Φωτογραφία αρχείου από περσινή εκδήλωση του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, όπου παρουσιάστηκαν τα χρηματοδοτικά αναπτυξιακά προγράμματα

Τις ημέρες αυτές, πολλοί αρτινοί έσπευσαν να επισκεφθούν την Αθήνα: άλλοι για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και άλλοι για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλλου, μεταξύ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του ΠΑΟΚ. Ο Πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας Δημήτρης Πετανίτης, δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς και ο λόγος της επίσκεψης είναι οι υποθέσεις του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού, οι οποίες δεν έχουν διακοπές και σχόλες.

Ο Δημήτρης Πετανίτης, προσπάθησε να αξιοποιήσει την επίσκεψη προκειμένου να συζητήσει θέματα της Διεπαγγελματικής της πτηνοτροφίας, καθώς είναι πολλά τα προβλήματα που απασχολεί τον κλάδο, μεγάλο κομμάτι του οποίου εκπροσωπεί ο Πτηνοτροφικός, αλλά και να συζητήσει για επαγγελματικές προοπτικές και λύσεις με διάφορους πελάτες του Συνεταιρισμού, καθώς η Αθήνα είναι ένας μεγάλος εμπορικός προορισμός.
Eίχαμε παρακολουθήσει τον χαιρετισμό του Προέδρου του Πτηνοτροφικού στην εκδήλωση της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ» και εκεί διαπιστώσαμε ότι είναι τόσο πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πτηνοτροφία στην Ελλάδα, που πράγματι θέλει πολύ τρέξιμο, για να μπορέσει κάποιος να τα αντιμετωπίσει.

Σε αντίπαλα ….στρατόπεδα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Τυχαία (;) συνάντηση είχε στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας Βασίλης Ψαθάς με τον πρώην Περιφερειάρχη Ηπείρου (Γ.Γ. Περιφέρειας Ηπείρου, όπως λεγόταν τότε) Δημήτρη Πανοζάχο. Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Πανοζάχος με την τοποθέτησή του ως Γ.Γ. Περιφέρειας Ηπείρου το 2004, προσέλαβε ως ειδικό συνεργάτη τον Βασίλη Ψαθά, ο οποίος εκείνη την περίοδο εργαζόταν ως μελετητής – οικονομολόγος στον ιδιωτικό τομέα, καθώς ήταν γνωστοί από φοιτητές στην Θεσσαλονίκη και βέβαια ως κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Η συνάντηση στην Αθήνα, έγινε με αφορμή τον τελικό αγώνα κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, οπότε και βρέθηκαν σε αντίθετα ποδοσφαιρικά στρατόπεδα, καθώς ο Δημήτρης Πανοζάχος ως βορειοελλαδίτης υποστήριζε τον ΠΑΟΚ και ο Βασίλης Ψαθάς είναι γνωστός βαμμένος βάζελος.

Ο Δήμος δεν πάει μέγαρο, θα μείνει με τον παίδαρο…

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Είδαμε χθες εικόνες από τις φιλαρμονικές όλης της χώρας και καμαρώσαμε για τους εκπροσώπους της Άρτας, τον ΣΚΟΥΦΑ και τα ΚΡΟΤΑΛΑΡΤΑ, οι οποίες παρήλασαν από τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, στην Ερμού, το Σύνταγμα και τα Κολωνάκια και στο τέλος στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, που όπως και να το κάνουμε, δεν είναι και ένας τυχαίος προορισμός.
Εν ολίγοις, για να μην μασάμε τα λόγια μας, η Άρτα ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΕ και μάλιστα κατά τον καλύτερο τρόπο και όπως και να το πει κανείς, νιώσαμε κι εμείς ένα ρίγος συγκίνησης, που είδαμε τα θκά μας παιδιά να παιανίζουν στο κέντρο της πρωτευούσης!!!
Δεν γνωρίζουμε αν από τον Δήμο ή τη “Νομαρχία” πήραν κανά πεντακοσάρικο για τα έξοδα αυτά (ή έφυγαν με το παράπονο του “θα δουμε, δεν έχουμε τώρα, ότι είχαμε πήγε για την γιορτή της Σαρδέλας“; ), ξέρουμε ότι η ΚΡΟΤΑΛΑΡΤΑ χρηματοδοτήθηκε από ιδιώτη, στην μνήμη του πατέρα της (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, και γαβ γαβ στην Σκουφά), για τον ΣΚΟΥΦΑ δεν ξέρουμε αν τα έβαλε από την τσέπη του αποκλειστικά.
Πέραν όλων των άλλων, χωρίς να μεμφόμαστε την καλή δουλειά του γραφείου τύπου του Δήμου Αρταίων, δεν περίσσευε λίγος χώρος για να πείτε και εσείς δυο λογάκια; Βομβαρδιστήκαμε πριν δυο βδομάδες με mail και ενημερώσεις στο viber για την υπόθεση του ΠΑΣΟΚ και δεν ήρθε ένα μήνυμα να ενημερωθούν οι δημότες για την συμμετοχή δυο μουσικών μας ομάδων στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ;;;
(Σίγουρα αν ήταν να πάει και κανάς αρμόδιος αντιδήμαρχος με τα έξοδα πληρωμένα, θα γινόταν το πουϊ-πουϊ που έλεγε και η βάβω μου).

(ΑΠNΤΕΪΤ UPDATE που λένε και στο χωριό μου: όλες οι φιλαρμονικές βραβεύτηκαν από τους εκπροσώπους των Δήμων κλπ της περιοχής τους, εκτός των αρτινών, οι οποίες και έτσι έκαναν την διαφορά)

Συνέχιση συνεργασίας για τον δημοσιογράφο της προκήρυξης

Are you passionate about journalism? Job ads and hiring editors sure want  you to be | Nieman Journalism Lab

Είχαμε δημοσιεύσει σε προηγούμενη ημερομηνία, την δημόσια πρόσκληση του Δημάρχου Αρταίων, για πρόσληψη ειδικού συνεργάτη ως δημοσιογράφου. Επειδή πολλοί άρχισαν να ετοιμάζουν τα βιογραφικά τους, ακόμη περισσότεροι να ψάχνονται ποιον έχει μπανίσει ο Δήμαρχος και θέλει να βάλει με τον τρόπο αυτόν στο Γραφείο Τύπου, να αναφέρουμε ότι η εν λόγω προκήρυξη μάλλον αφορά συνέχιση συνεργασίας με υφιστάμενο συνεργάτη, του οποίου η σύμβαση έχει λήξει.

Να κλείσει λοιπόν ο συναγερμός που είχε αναστατώσει τόσους στην μικρή μας πόλη, και άρχισαν να υφαίνονται καινούργια σενάρια και υποσενάρια και τελειωμό δεν είχε η ιστορία, που μάλλον πονοκέφαλο θα δημιουργούσε στον δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα