12.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Κάτι δίκιο είχε και ο Νικολάου…

Διαβάστε επίσης

Μας φαίνεται ότι κάτι σε κάτι είχε δίκιο ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Δήμου Αρταίων κ. Νίκος Νικολάου, ο οποίος διαμαρτυρόταν για την έλλειψη Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ για συντομία) στους υπαλλήλους του Δήμου, αλλά και την μη καταβολή των υπερωριών.

Όπως γνωρίζουμε, η συζήτηση είχε τεταμένους τόνους με τον δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, να υποστηρίζει ότι η δημοτική αρχή δεν έχει καμία ευθύνη επί τούτου και έχει κάνει όλες τις αρμόδιες ενέργειες για τα ΜΑΠ και τις υπερωρίες.

Σε κάθε περίπτωση όμως, την επόμενη μέρα, πιθανόν για λόγους πληροφόρησης, περαιτέρω για λόγους “φυλάμε τα ρούχα μας να έχουμε τα μισά” απέστειλε και υπηρεσιακό σημείωμα (οίκοθεν) στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να τον ενημερώσουν το “πως, το που και το γιατί“, αλλά κυρίως “αν έχει κάποια ευθύνη η δημοτική αρχή“.

Δήμαρχε, δεν το καταλαβαίνουμε κι εμείς: άλλο η δημοτική αρχή, άλλο οι υπηρεσίες; Δεν κάνεις κουμάντο εσύ στον Δήμο; Δεν είσαι εσύ αρμοδίως υπεύθυνος για τα θέματα της λειτουργίας του Δήμου;
Να ξέρει και ο πολίτης αν πρέπει να κάνει “τα παράπονα στο δήμαρχο” ή στον κλητήρα του κυλικείου τελικά…
Τέλος πάντων, θα μπορέσει να πάρει και τις απαντήσεις του ο Νίκος Νικολάου, που του τα παρουσίασαν, λες και ζει σε άλλον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα