17.8 C
Arta
20 Απριλίου 2024

Συνάντηση παλαιών προέδρων της Νομαρχιακής της ΝΔ στην ΔΕΕΠ

Διαβάστε επίσης

Πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαϊου στα γραφεία της ΔΕΕΠ Άρτας, συνάντηση των μελών της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ με κομματικά στελέχη που έχουν διατελέσει Πρόεδροι στη Νομαρχιακή του κόμματος και οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του προέδρου της ΔΕΕΠ κ. Νίκου Σπύρου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έγινε ένας πολύ καλός και εποικοδομητικός διάλογος, και αλλά σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Νίκου στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB “η εμπειρία τους μας είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και όλοι μαζί θα συμπορευτούμε για τον κοινό μας στόχο, να είναι η Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στον Νομό Άρτας“.
Να αναφέρουμε ότι οι πρόεδροι της παλαιάς Νομαρχιακής της ΝΔ, ένα όργανο, που κάποτε ήταν κραταιό στο νομό μας, είναι οι:
1) Κέφης Νικόλαος
2) Κοτσαρίδας Γεώργιος
3) Κολιάτσος Αντώνης
4) Παπαδημητρίου Ευάγγελος
5) Καραντζένης Αναστάσιος
6) Τσιανάκας Γεώργιος
7) Σκανδάλης Δημήτριος
8 Καψάλης Ευάγγελος
9) Πανάγος Ιωάννης
10) Ράπτης Νικόλαος
11) Χαρμπής Ιωάννης
12) Βαδιβούλης Νικόλαος

Σύμφωνα με την ΔΕΕΠ οι συγκεκριμένοι πρόεδροι θα βραβευτούν στην κομματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου, με κύριο προσκεκλημένο και ομιλητή τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.Οι παλαιοί πρόεδροι, στην συζήτηση που έλαβε χώρα, αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις, δείχνουν ιδιαίτερα ενημερωμένοι και με σφαιρική άποψη για τα γεγονότα.

Μας ενημέρωσαν ότι στην ΔΕΕΠ υπήρξαν και “παρατράγουδα“, από εξωθεσμικούς παράγοντες, που έπειτα από παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, πήραν την απάντηση που τους αρμόζει. Δεν θα πούμε περισσότερα πάντως, για τα “παρατράγουδα“, υπάρχει ειδική εκπομπή στην Αννίτα Πάνια και σίγουρα δεν έχουν θέση στην στήλη μας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα