18.8 C
Arta
20 Μαΐου 2024

Φεύγει από το Νοσοκομείο Άρτας ο Παύλος Στασινός

Διαβάστε επίσης

Τέλος εποχής για τον Παύλο Στασινό στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά, υπήρξε διακοπή της παράτασης της υπηρεσίας του γνωστού χειρούργου στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας, καθώς ήδη ήταν σε κατάσταση συνταξιοδότησης, η οποία επανειλλημένα αναβλήθηκε, λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού της συγκεκριμένης ειδικότητας.
Ο Παύλος Στασινός, εκτός από καλός γιατρός, είναι αναγνωρισμένος για το κοινωνικό και πολιτικό του έργο και η απώλεια από την θέση αυτή, έχει αρχίσει να προβληματίζει τόσο την Διοίκηση του Νοσοκομείου, όσο βέβαια και το προσωπικό του. Ήδη αναμένεται να υπάρξει και άλλη μείωση ιατρικού προσωπικού για τον ίδιο λόγο.

Αναφορικά για τα επόμενα σχέδια του Παύλου Στασινού, τίποτε δεν είναι γνωστό ακόμη, καθώς ακούγεται η πιθανότητα να ασχοληθεί στον ιδιωτικό τομέα και την ιατρική, σίγουρα δε δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τα κοινά της περιοχής, καθώς έχει μακρά προϋπηρεσία συμμετοχής, τόσο ως βουλευτής (ο οποίος παραιτήθηκε το 2012), όσο και ως υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αρταίων.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα