14.8 C
Arta
18 Απριλίου 2024

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΕΤΗ: Στο επίκεντρο των πολιτικών συζητήσεων το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της

Διαβάστε επίσης

Το πρόσωπο το οποίο ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με τις επικείμενες εθνικές εκλογές είναι μια περίπτωση, την οποία θα χαρακτήριζε κανείς και ως… ευχάριστη έκπληξη. Συγκεκριμένα αφορά τη νεαρή φαρμακοποιό Χριστίνα Μαρέτη, η οποία έχει γίνει το επίκεντρο των πολιτικών συζητήσεων αναφορικά με τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής στην Άρτα, στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Και πραγματικά η Χριστίνα έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται το κόμμα, για την ανανέωση που ευαγγελίζεται: είναι ενεργή επαγγελματίας και επιστήμονας, με φαρμακείο στην πόλη της Άρτας, το οποίο λειτουργεί μόνη της, είναι νέα σε ηλικία και το κυριότερο, προέρχεται από μια οικογένεια με έντονη κοινωνική και πολιτική παρουσία στην Άρτα τις τελευταίες δεκαετίας, καθώς είναι κόρη του γιατρού ειδικού παθολόγου Σωτήρη και της φαρμακοποιού Κυριακής Μαρέτη.
Να αναφέρουμε ότι η Χριστίνα, είναι μητέρα ενός πεντάχρονου αγοριού και μπορεί και ανταποκρίνεται άψογα στον ρόλο της και ως μητέρα, αλλά και ως επιστήμονας- επαγγελματίας.
Να σημειωθεί δε ότι είναι από τους ελάχιστους υποψηφίους, που μέχρι σήμερα έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα, η οποία έχει άριστη γνώση ξένων γλωσσών, ένα προσόν που σήμερα θεωρείται αυτονόητο για την πολιτική πορεία στα πολιτικά κόμματα της κεντρικής σκηνής.
Επικοινωνώντας με άτομα του περιβάλλοντός της, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, βάσει της οποίας τελικά θα αποφαίνεται αν η ίδια θα ακολουθήσει ή όχι τον δρόμο της πολιτικής, συμμετέχοντας στις διαδικασίες για την υποψηφιότητα του βουλευτή στον χώρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
Σε κάθε περίπτωση όμως, έστω και ως φήμη, η περίπτωση της Χριστίνας Μαρέτη, είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξη και σημαντική, καθώς δείχνει ότι ο χώρος της πολιτικής, μπορεί να γίνει θελκτικός και σε πρόσωπα νέα, με παρουσία, κοινωνική και επαγγελματική παράσταση, αλλά και με διάθεση για κάτι το καλύτερο και το διαφορετικό.
Η Χριστίνα έχει επίσης μεγάλες αναφορές στα Τζουμέρκα (η καταγωγή της είναι από το Τετράκωμο) και βέβαιο είναι ότι θα ανανεώσει αισθητικά και ποιοτικά την πολιτική παρουσία, στην περίπτωση που αποφασίσει να διέλθει τον Ρουβίκωνα και να κάνει την επιλογή της συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα