15.5 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Τίτλοι τέλους για τον ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ από τον Οδυσσέα Δράκο

Διαβάστε επίσης

Τίτλοι τέλους για την ομάδα «ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» όσον αφορά τον μεγαλομέτοχο Οδυσσέα Δράκο, καθώς ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει να υποστηρίζει την ομάδα, που ο ίδιος δημιούργησε και την έφθασε στο SL2, στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Στην Γ.Σ. του ερασιτεχνικού σωματείου, η οποία πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Επιμελητηρίου την Παρασκευή 4 Ιουνίου, αναφέρθηκε στην απόφασή του αυτή.
Οι λόγοι έχουν να κάνουν αμιγώς με την βιωσιμότητα της συμμετοχής των ποδοσφαιρικών ομάδων, καθώς πλέον δεν υπάρχει ικανή χρηματοδότηση, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγωνιστικής περιόδου. Ειδικά για την επαγγελματική κατηγορία της SL2 o Οδυσσέας Δράκος, χαρακτήρισε εγκληματική την απόφαση της κυβέρνησης να διευρύνει τον αριθμό των συμμετοχουσών ομάδων στην κατηγορία, με αποτέλεσμα η διανομή των δικαιωμάτων να είναι μηδενική.
Απαντώντας σε ερωτήσεις, αναφέρθηκε στην κακή πορεία της ομάδας στην SL2, αλλά και ζήτησε να ανανεωθεί η Γ.Σ. για την Δευτέρα 20 Ιουνίου, προκειμένου στο διάστημα αυτό να διερευνηθεί, αν υπάρχει κάποιος επενδυτής από την Άρτα, ο οποίος θα ενδιαφέρεται για να αναλάβει τον ιστορικό σύλλογο και την διατήρησή του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Εν αναμονή λοιπόν της νέας Γ.Σ., όπου θα ληφθούν οι καίριες αποφάσεις για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα