16.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Στην θλίψη η Αριστερά για τα δυο πολιτικά στελέχη από την Άρτα…

Διαβάστε επίσης


Ο Μάξιμος Μπόλλας

Το Σάββατο το βράδυ συναντηθήκαμε με τον Γιώργο Τσίκο και μας είπε τα δυσάρεστα: “πρέπει να έχει πέσει κατάρα στην Αριστερά. Δυο από τα ιστορικά της στελέχη από την Άρτα έφυγαν ο ένας μετά τον άλλον. Πρώτα ο Μήτσος Γρέβιας και μετά ο Μάξιμος Μπόλλας“.
Η παρατήρηση του καλού φίλου, ήταν σωστή και δεν το παρατήρησε μόνον αυτός. Λίγες ώρες μετά ο Δημήτρης Στρατούλης σε ανάρτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Δυστυχώς, μετά την Κατερίνα Γιάννάκη, μέσα σε λίγες ημέρες χάσαμε άλλους δύο καλούς συντρόφους και φίλους από την ΑΡΤΑ. Το Μάξιμο Μπόλα και το Δημήτρη Γρέβια.

Με το Μάξιμο, που εργάστηκε στα ΕΛΤΑ, συμπορευτήκαμε και συνεργαστήκαμε στενά σ’ ένα μακρύ αγωνιστικό ταξίδι στο αριστερό και λαϊκό κίνημα μέσα από τις γραμμές του Αριστερού Ρεύματος, του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, του ΣΥΡΙΖΑ και εν συνεχεία της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Με το Μήτσο αγωνιστήκαμε παράλληλα στην αρχή, εμείς στο ΚΚΕ και αυτός στην ΠΠΣΠ και το ΚΚΕ(μ-λ), και εν συνεχεία συμπορευτήκαμε στο ΣΥΡΙΖΑ, στη ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και στους δρόμους των αγώνων.

Ο Νίκος Καζαντζάκης έγραψε ότι «μία αστραπή είναι η ζωή μας, αλλά προλαβαίνουμε» και οι δύο σύντροφοι πρόλαβαν να δώσουν νόημα στη ζωή τους, αγωνιζόμενοι για ένα καλύτερο κόσμο. Μάξιμε και Μήτσο καλό σας ταξίδι. Συλλυπητήρια στις οικογένειές σας και σε όσους και όσες σας αγάπησαν. Συνεχίζουμε! Ψυχή Βαθιά”.

Η αναγγελία της είδησης του θανάτου των δυο αυτών αγνών αγωνιστών της Αριστεράς, βύθισε στο πένθος και την Άρτα, γιατί ήταν πρόσωπα ιδιαιτέρως αγαπητά και με έντονη παρουσία στα πολιτικά πράγματα της πόλης μας. Τα μηνύματα, που γράφονται στα κοινωνικά δίκτυα, αποτυπώνουν την θλίψη για τον πρόωρο θάνατό τους.
Συλλυπητήρια και από την εφημερίδα μας, στους οικείους και τους φίλους τους.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα