14.8 C
Arta
29 Μαρτίου 2024

Το ενοχλητικό FAKE NEWS και η απάντηση του Γιάννη Παπαηλία

Διαβάστε επίσης

Οι αδελφοί Παπαηλία, είναι από τους πιο δραστήριους επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης και αυτό δεν μπορεί κανένας να το παραγνωρίσει.

Μάλιστα το τελευταίο τους δημιούργημα, ονομάζεται 1989 και αποτελεί την επιχειρηματική συνένωση δυο εστιατορίων στην πλατεία του πλατάνου στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας και την μονοπωλιακή χρήση και αξιοποίηση του χώρου.

Οι επιχειρηματίες όμως είναι γνωστοί και για ένα άλλο …μονοπώλιο και συγκεκριμένα το κατάστημα εστίασης «…στο Μονοπλιό», το οποίο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγορά στο συγκεκριμένο τμήμα του κέντρου της Άρτας.

Το κατάστημα αυτό βρέθηκε στο στόχαστρο «διαδόσεων», που το έφεραν να κλείνει … σε σημείο, που από απλή φήμη κατέληξε να γίνει ψευδοείδηση στην τοπική κοινωνία.

Ο Γιάννης Παπαηλίας, σχολίασε στο FB την εξέλιξη αυτή και πόσο ενοχλητική κατέληξε να είναι, κάτι που πρέπει όλους να μας απασχολήσει:

Όλοι οι εργαζόμενοι του μονοπλιου έχουν ερωτηθεί τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον από δύο άτομα ο καθένας αν πούλησα ή αν κλείνει το εστιατόριο και κάποιες ακόμα αδιάκριτες ή και προσβλητικες ακόμα ερωτήσεις.

Εμένα προσωπικά δεν τόλμησε κανένας να με ρωτήσει ακόμα

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΥΡΙΟΙ

Θα χαρώ πολύ να σας ακούσω από κοντά

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  αρχικά δεν ήθελα να απαντήσω δημόσια γιατί κατά κάποιο τρόπο αυτό πρώτον με βάζει σε μια θέση που δεν έπρεπε να βρίσκομαι και δεύτερον ανοίγω μια συζήτηση που δεν θα έπρεπε να γίνει ποτέ και δεν υπάρχει λόγος να γίνει . Τέλος πάντων μετά τα πρώτα γέλια στην αρχή η κατάσταση άρχισε κάποια στιγμή να γίνεται πολύ ενοχλητική.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα