14.8 C
Arta
11 Μαΐου 2024

Το βιβλίο «40 χρόνια …παρατηρώντας» του Λευτέρη Στασινού, συγκίνησε …

Διαβάστε επίσης

Στο φιλόξενο ΒΥΖΑΝΤΙΟ επέλεξε ο Λευτέρης Στασινός να υποδεχθεί τους φίλους του και να παρουσιάσει το βιβλίο του «40 χρόνια παρατηρώντας» την Τετάρτη 8 Μαϊου 2022.
Στο πάνελ φίλοι από τα παλιά, αναφέρθηκαν τόσο στο βιβλίο, όσο και στην προσωπική πορεία του Λευτέρη Στασινού, ο οποίος γνώρισε και κατέγραψε την ιστορία του τόπου μας τα τελευταία πενήντα χρόνια και βίωσε όλες τις αλλαγές της έντυπης Δημοσιογραφίας και της τυπογραφικής.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Αντώνης Κολιάτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα του Λευτέρη Στασινού να έχει μια φωνή ανεξάρτητη και πάνω απ’όλα χρήσιμη για τον τόπο και μπόρεσε στα 40 χρόνια της έκδοσης του Παρατηρητή να κερδίσει την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο.

Στο ίδιο μήκος κύμματος κινήθηκε και ο φίλος του συγγραφέα Δημήτρης Χαμπίπης, ο οποίος έδωσε έμφαση στην ακηδεμονία του δημοσιογράφου και την προσωπική του στήριξη στην πολιτική του πορεία.
Τέλος ο Γιάννης Παπαλέξης, συμπλήρωσε δίνοντας έμφαση στο χιούμορ του Λευτέρη Στασινού, που έδινε διαφορετική έμφαση στις καταστάσεις που περιέγραφε.

Συγκινητική ήταν η παρέμβαση του πρώην νομάρχη Λάμπρου Ρίζου, ο οποίος εξήρε την προσωπική και οικογενειακή προσπάθεια του συγγραφέα να διατηρήσουν υψηλό το επίπεδο της δημοσιογραφίας στην Άρτα. Ο Λευτέρης Στασινός, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ξεχωριστά έκανε αναφορά στην οικογένειά του και την σύζυγό του για την …υπομονή τους τόσα χρόνια.
Την εκδήλωση συντόνιζε ο Γιάννης Καϊντάσης, ενώ αναγνώστηκαν επιστολές των βουλευτών της Άρτας, Γιώργου Στύλιου και Χρήστου Γκόκα.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα