12.8 C
Arta
11 Μαΐου 2024

Δεν θα ασχοληθεί με τις εκλογές της ΕΠΣ Άρτας ο Χρήστος Χριστογιάννης

Διαβάστε επίσης

Ο Χρήστος Χριστογιάννης, δεν θα ασχοληθεί τελικά με τα διοικητικά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας, διαψεύδοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας μας, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Πάντως ακούγεται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ότι στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. της κορυφαίας ποδοσφαιρικής ένωσης στο Νομό μας θα συμμετέχουν η δικηγόρος Ελευθερία Φακίτσα, ο επιχειρηματίας Θανάσης Κουρέλης, ο ορθοπεδικός -ιατρός Χρήστος Χριστογιάννης κ.α. Να σημειωθεί ότι στην ΕΠΣ ήδη υπάρχουν αξιόλογα στελέχη, εκ των οποίων – σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις- άλλα θα ζητήσουν την επανεκλογή τους και άλλα όχι… Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εκλογική σύγκρουση, η οποία θα εξελιχθεί σε πολλά επίπεδα.”

Ο ίδιος μας ανέφερε ότι για την “εμπλοκή” του στις διαδικασίες δεν υπήρξε καμία απολύτως επαφή, ούτε βέβαια τον πλησίασε κάποιος για να συζητήσουν αυτό το θέμα. Πληροφορήθηκε το όνομά του από το δημοσίευμα της εφημερίδας και έσπευσε αμέσως να δηλώσει ότι ο ίδιος είναι στην διάθεση να βοηθήσει όσο μπορεί για τα ποδοσφαιρικά ζητήματα του νομού, αλλά δεν έχει την δυνατότητα να ασχοληθεί με τα διοικητικά θέματα της ΕΠΣ Άρτας.

Να σχολιάσουμε και εμείς ότι τον ορθοπεδικό Χρήστο Χριστογιάννη, όλοι οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες τον θεωρούν μια σημαντική προσωπικότητα και με προσφορά πολύ μεγάλη στον χώρο και είναι πραγματικά κρίμα, το γεγονός ότι δεν έχει την δυνατότητα να ασχοληθεί με την Διοίκηση. Γνωρίζουμε πάντως ότι όμοιες απαντήσεις έχει δώσει και σε άλλες προσκλήσεις, που σχετίζονται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οπότε δεν μας προξενεί εντύπωση η στάση του, η οποία είναι ειλικρινής και ουσιαστική.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα