17.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΑΣ: Στο επικρατείας ο αρτινός Στέφανος Τζουμάκας;

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην συνεδρίαση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άρτας που έλαβε χώρα στις αρχές του μήνα, ετέθη η πρόταση από την βάση του κόμματος στην Άρτα για την συμμετοχή του Στέφανου Τζουμάκα, του ιστορικού πολιτικού στελέχους της αριστεράς, σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της επικρατείας του κόμματος. Η πρόταση εισήχθη, εκτός ημερησίας διατάξεως, αλλά υποστηρίχθηκε από την απόλυτη πλειοψηφία των παρευρισκομένων μελών, οι οποίοι αξιολόγησαν ότι η πολιτική παρουσία του αρτινού πολιτικού θα μπορέσει να είναι καταλυτική, λόγω του συμβολισμού της, στην πολιτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ…
Στην συνεδρίαση, συμμετείχε και η Γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και μέλος της Π.Γ. κ. Όλγα Γεροβασίλη, η οποία μάλιστα ανέφερε ότι θα προωθήσει το αίτημα αυτό σε κεντρικό επίπεδο και θα εισηγηθεί θετικά.
Είναι μια πρόταση, η οποία συζητήθηκε έντονα και μάλιστα με κλίμα ενθουσιασμού σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς ο Στέφανος Τζουμάκας έχει πολιτικά ερείσματα σε όλους τους χώρους και ιδίως στο παλιό ΠΑΣΟΚ, από το οποίο πολλά στελέχη έχουν μεταπηδήσει στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα