13.8 C
Arta
6 Μαΐου 2024

Ημερήσια Διάταξη Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου

Διαβάστε επίσης

Την Τετάρτη 10-08-2022 και ώρα 09:30 συνεδριάζει – μέσω τηλεδιάσκεψης- η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

  1. Έγκριση του από 22-07-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 22-07-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επισκευή Κοιμητηριακού Ναού Νέας Σαμψούντας Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 35.000,00 με ΦΠΑ 
  2. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ανακατασκευή Υφιστάμενης στέγης και Εγκατάσταση Νέου Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων», αναδόχου «ΤΟΜΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», μέχρι την 31-10-2022.
  3. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την εκπόνηση του ερευνητικού έργου «Μελέτη Αξιοποίησης των εγκαταστάσεων και του αγροκτήματος του ΥΠΑΑΤ στον Κατσικά Ιωαννίνων-Δημιουργία «Πάρκου Αγροτικής Καινοτομίας», προϋπολογισμού € 124.000,00 με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.
  4. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και των Δήμων Πωγωνίου & Κόνιτσας για την υλοποίηση του έργου «Δοκιμαστική Λειτουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Πωγωνίου», προϋπολογισμού € 35.000,00 με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.
  5. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και των Δήμων Μετσόβου & Ζαγορίου για την υλοποίηση του έργου «Δοκιμαστική Λειτουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Μετσόβου», προϋπολογισμού € 35.000,00 με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.
  6. Έγκριση τροποποίησης, ως προς την διάρκεια ισχύος, της από 20-07-2020 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, για την εκτέλεση του ερευνητικού προγράμματος «Προκαταρκτική διερεύνηση και σχεδιασμός από το Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας οδικής σήραγγας οικισμών Θεοδωριάνων – Μελισσουργών».
  7. Έγκριση τροποποίησης των όρων του Σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Κόνιτσας για την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη οριοθέτησης ποταμού Αώου και αρχιτεκτονική ανάπλαση παρόχθιας περιοχής Κοινότητας Κόνιτσας.
  8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πληρωμή της δαπάνης σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Οδός Σταύρου Νιάρχου» (Υποέργο: «Νέες συνδέσεις και μεταφορά υφιστάμενων συνδέσεων στο δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ»).
  9. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πληρωμή της δαπάνης σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ του εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου.
  10. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση τοίχων αντιστήριξης στο εθνικό οδικό δίκτυο Περιφέρειας Ηπείρου (παροχή υπηρεσιών)».
  11. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες επούλωσης οπών στους ασφαλτοτάπητες του επαρχιακού οδικού δικτύου περιοχής Ζαγορίου (παροχή υπηρεσιών)».
  12. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός, μόρφωση και απομάκρυνση φερτών υλικών από την κοίτη του ποταμού Καλαμά εκατέρωθεν της γέφυρας Τζάκου  (παροχή υπηρεσιών)».
  13. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη δημοσίευση Ανακοίνωσης Κήρυξης Αναγκαστικής Απαλλοτρίωσης εκτάσεων ακινήτων που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Οδική Σύνδεση με Μονάδα Κομποστοποίησης Άρτας».
  14. Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση φορέων γεφυρών και ανακατασκευή στηθαίων τεχνικών έργων επί της 3ης επαρχιακής οδού προς «Τσίμοβο», προϋπολογισμού € 80.600,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.
  15. Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση κατασκευή χώρου αναμονής επί του επαρχιακού οδικού δικτύου στα όρια του Ανηλίου», προϋπολογισμού € 65.720,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.
  16. Έγκριση του 3ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου από Κουτσελιό προς Ελληνικό», αναδόχου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.».
  17. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια τσιμεντοσωλήνων για την αποκατάσταση τεχνικών έργων στα όρια του Ν. Ιωαννίνων».
  18. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση βατότητας χωμάτινων οδών από Μηλέα Μετσόβου έως τα όρια Νομού (παροχή υπηρεσιών)».
  19. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση ορεινού δικτύου στα όρια του Μεγάλου Περιστερίου (παροχή υπηρεσιών)».
  20. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια σκυροδέματος για την αποκατάσταση τεχνικών έργων στην περιοχή Ανατολικού Ζαγορίου και πρώην Δήμου Τύμφης».
  21. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ασφαλιστική κάλυψη οχημάτων της Π.Ε. Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου, για το έτος 2022.
  22. Έγκριση της αριθμ. πρωτ. 123352/5462/08-08-2022 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου με θέμα: «Μίσθωση ιδιωτικών μηχανημάτων για εργασίες  διάνοιξης αντιπυρικής ζώνης λόγω πυρκαγιάς καθώς και υλοποίηση  μέτρων που αποβλέπουν στην αποφυγή επέκτασής της και πρόκλησης μελλοντικών πυρκαγιών στην περιοχή Αμαράντου του Δήμου Κόνιτσας».
  23. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης της χρήσης επιβατικού αυτοκινήτου της Π.Ε. Ιωαννίνων στο ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων.
  24. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τις εκτός έδρας μετακινήσεις των υπαλλήλων της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Ηπείρου για το δίμηνο Σεπτεμβρίου  – Οκτωβρίου έτους 2022, για υπηρεσιακές ανάγκες για τον έλεγχο επενδύσεων ενταγμένων στους Αναπτυξιακού Νόμους, 3299/2004, Ν.3908/11 και Ν.4399/2016.
  25. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης  για τη μεταφορά κρουσμάτων Covid-19 καθώς και επαφών κρουσμάτων από και προς τα νοσοκομεία της Ηπείρου στον τόπο διαμονής τους, για την διενέργεια διαγνωστικών τεστ ώστε να περιοριστεί η διασπορά της νόσου στην Περιφέρεια Ηπείρου, για την χρονική περίοδο Αύγουστος – Οκτώβριος 2022.
  26. Έγκριση της αριθμ. πρωτ. 120768/4236/02-08-2022 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου με θέμα: «έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων από τον Ειδ. Φορέα 072, ΚΑΕ 0844 του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Ιωαννίνων στη διοργάνωση της εκδήλωσης «Αντάμωμα Καλλιτεχνών Παραδοσιακής Μουσικής της Ηπείρου» στις 10 Αυγούστου 2022, στο θέατρο Άγγελος Κίτσος του Μονοδεντρίου στο Ζαγόρι».
  27. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων στη διοργάνωση  αγωνιστικού – προπονητικού καμπ Ξιφασκίας, το διάστημα 17-31 Αυγούστου 2022, στην Κόνιτσα Ιωαννίνων.
  28. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου / Π.Ε. Ιωαννίνων στην αγορά αντιτύπων του βιβλίου με τίτλο «Όταν δάκρυσε ο Λούκας», του συγγραφέα Χάρη Λεοντάρη.
  29. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Ιωαννίνων στην διοργάνωση της εκδήλωσης με τίτλο «Λυρική Παμβώτις», με την Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου, στις 20 Αυγούστου 2022, στο Νησί των Ιωαννίνων.
  30. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την καταβολή της 4ης δόσης για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Λειτουργία – Διαχείριση – Ανάδειξη Γεωπάρκου Βίκου – Αώου για τα έτη 2019-2023» στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης με την Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε.
  31. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αναπαραγωγή εντύπων της Περιφέρειας Ηπείρου.
  32. Έγκριση συμπληρωματικής δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση «TOUR NATUR 2022», που διοργανώνεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, το διάστημα 26/8 – 4/9/2022, έγκριση μετάβασης Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου και Περιφερειακού Συμβούλου, για την εκπροσώπηση της Περιφέρειας Ηπείρου και έγκριση των σχετικών δαπανών.
  33. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την διοργάνωση Β2Β συναντήσεων στην έκθεση FRUIT ATTRACTION 2022, που διοργανώνεται στη Μαδρίτη της Ισπανίας, το διάστημα 04-06/10/2022.
  34. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για έξοδα μετακινήσεων εκτός και εντός έδρας των υπαλλήλων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ιωαννίνων, μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2022 για την υλοποίηση του Δικτύου Γεωργικής Λογιστικής Πληροφόρησης (ΔΙΓΕΛΠ ΣΑΕ 0822 ΚΑ: 2020ΣΕ08220002).
  35. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για έξοδα μετακινήσεων εκτός και εντός έδρας μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2022 των υπαλλήλων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ιωαννίνων για την υλοποίηση του προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της Μελισσοκομίας (Κ.Α. 2016ΣΕ08220006).
  36. Έγκριση παράτασης του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του υποέργου με Α/Α 1 «Ανάπτυξη συστημάτων, εφαρμογών και ψηφιακού περιεχομένου», της Πράξης «Ψηφιακές Υπηρεσίες στα Μνημεία», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020» (MIS 5035534).
  37. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση επαρχιακού οδικού δικτύου στα όρια του Μικρού Περιστερίου».
  38. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια υλικών ταμιευτήρων νερού στα ορεινά του Δήμου Ζαγορίου».
  39. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες αποκατάστασης υδρομαστεύσεων για κτηνοτροφική χρήση στην «Κρανιά» Μιτσικελίου (παροχή υπηρεσιών)».
  40. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες αντιμετώπισης κατολισθητικών φαινομένων και διευθέτησης όμβριων στο Τ.Κ. Βοβούσας (παροχή υπηρεσιών)».
  41. Κατακύρωση του αποτελέσματος της Επιτροπής Διαγωνισμού ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση – συντήρηση επαρχιακού πεδινού δικτύου ΠΕ Άρτας για το έτος 2022», προϋπολογισμού € 200.000,00 με ΦΠΑ.
  42. Έγκριση του από 05-07-2022 Πρακτικού και του από 26-07-2022 Παραρτήματος αυτού, της Επιτροπής Διαγωνισμού της ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση επαρχιακού οδικού δικτύου για το έτος 2022», προϋπολογισμού € 90.000,00 με ΦΠΑ.
  43. Έγκριση του από 12-07-2022 Πρακτικού και του από 28-07-2022 Παραρτήματος αυτού, της Επιτροπής Διαγωνισμού ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συνδρομή στην κατασκευή τεχνικών έργων (επένδυση πρανών, διαβάσεις κλπ) στραγγιστικού – αρδευτικού δικτύου Π.Ε. Άρτας για το έτος 2022», προϋπολογισμού € 128.000,00 με ΦΠΑ.
  44. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση στραγγιστικών έργων ΠΕ Άρτας για το έτος 2021», αναδόχου «ΦΕΛΕΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ», μέχρι την 23-11-2022.
  45. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση διανομαρχιακού δρόμου Άρτας Ευρυτανίας (Τμήμα Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη Δήμου Τετραφυλλίας  Β΄ Φάση)», αναδόχου «Κ/Ξ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. – ΑΒΡΑΝΑΣ Α.Τ.Ε.», μέχρι την 31-01-2023.
  46. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Άρτας «Μίσθωση μηχανημάτων έργου για την αποκατάσταση αναχώματος στη θέση «Θολή» παρά το ποτάμι Λούρος στο ιβαροφυλάκειο Τσουκαλιό – Ροδιάς (επείγουσες εργασίες)».
  47. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Άρτας «Καθαρισμός αρδευτικής – αποστραγγιστικής τάφρου μήκους 1,3 χλμ στη θέση Τάφρος Κομμένου και εκβάθυνση αντλιοστασίου».
  48. Απόφαση για την άσκηση ενδίκου μέσου (έφεση), κατά της υπ’ αριθμ. 373/2020 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων.
  49. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Άρτας.
  50. Συμμόρφωση της Αναθέτουσας Αρχής με τις αριθμ. 1853/2021 και 1854/2021 αποφάσεις της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών και τις αριθμ. 93/2022 και 94/2022 αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων, κατά της αριθμ. 29/1688/15-10-2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, περί έγκρισης των Πρακτικών I/29-07-2021 και II/11-10-2021 της Επιτροπής διενέργειας του ανοιχτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχων για την προμήθεια τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής της Πράξης «”ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018 -2019″ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ: Π.Ε. ΑΡΤΑΣ” με κωδικό ΟΠΣ 5029822», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) 2014-2020» από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, συνολικού προϋπολογισμού 769.957,42 € με  Φ.Π.Α.
  51. Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 23-05-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του υποέργου «Βελτίωση – εκσυγχρονισμός αρδευτικών έργων Δήμου Φιλιατών Π.Ε. Θεσπρωτίας (περ. Λιάτσιλια)», προϋπολογισμού € 816.825,09 με ΦΠΑ της Πράξης «Έργα εκσυγχρονισμού εξοικονόμησης νερού και ενέργειας του ΤΟΕΒ Ραγίου – Κεστρίνης», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0022042071 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.
  52. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Βελτίωση 1ης επαρχιακής οδού και κατασκευή κυκλικού κόμβου στο Γραικοχώρι», αναδόχου «ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ» μέχρι την 21-03-2023.
  53. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης (παροχή υπηρεσιών) για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Θεσπρωτίας (σίτιση πυροσβεστικού κλιμακίου Γάλλων πυροσβεστών, για τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηγουμενίτσας). 
  54. Έγκριση ανάκλησης απόφασης ανάληψης υποχρέωσης της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
  55. Έγκριση του από 29-07-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 29-07-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του υποέργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Έργα βελτίωσης αντλιοστασίων Α/Σ 1 (Γλυκής) και Α/Σ Α4 (Κυψέλης)», προϋπολογισμού € 1.164.360,00 με ΦΠΑ, της Πράξης «Έργα εκσυγχρονισμού εξοικονόμησης νερού και ενέργειας του δικτύου του ΤΟΕΒ Αχέροντα», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0022103475 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.
  56. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τη μεταφορά των μηχανημάτων έργου της Π.Ε. Πρέβεζας στους τόπους εργασίας τους.
  57. Έγκριση της αριθμ. πρωτ. Φ.301/162/03-08-2022 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου με θέμα: «Μίσθωση μηχανημάτων για επείγουσες εργασίες συλλογής, απομάκρυνσης καμένων δέντρων και καθαρισμός δρόμων μετά την πρόσφατη πυρκαγιά στο ΤΚ Βρυσούλας ΠΕ Πρέβεζας».
  58. Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού της Π.Ε. Πρέβεζας οικ. έτους 2022 (επιστροφή παραβόλου).
  59. Έγκριση του από 04-08-2022 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 04-08-2022 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του υποέργου «Επέκταση και εκσυγχρονισμός κτιρίων Ιαματικών λουτρών Καβασίλων Κόνιτσας», προϋπολογισμού 1.500.000,00 € με ΦΠΑ, του έργου «Thematic Routes and Networks -TheRout_Net» του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα