11.8 C
Arta
29 Μαρτίου 2024

Ένα τροχαίο, επαναφέρει μνήμες τρόμου…

Διαβάστε επίσης

Είναι απαραίτητο να βγει από τις καλένδες η επικαιροποιημένη κυκλοφοριακή μελέτη

Είναι βέβαιο ότι η Τροχαία της Άρτας θα κάνει καλά την δουλειά της και θα καταγράψει με ακρίβεια τους λόγους του τροχαίου ατυχήματος που έλαβε χώρα σήμερα στις 2 μ. στο γνωστό σημείο της στροφής του κάστρου.

Είναι επίσης βέβαιο ότι στο σημείο αυτό προκαλούνται επανειλημμένα ατυχήματα, και βέβαια όταν ένα γεγονός επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Επομένως πρέπει να υπάρξει κάποια σοβαρή εξήγηση, γιατί στην συγκεκριμένη στροφή, τα αυτοκίνητα εκτινάζονται στο ίδιο ακριβώς σημείο και αυτό πρέπει να γίνει επειδή δεν δημιουργούνται μόνο υλικές ζημιές, αλλά εκεί ένα νέο παιδί, πριν λίγους μήνες τέτοιο καιρό, έκοψε το νήμα της ζωής του.
Η θέση μας, συμφωνεί με την πρόταση της δημοτικής αρχής ότι πρέπει να γίνει ένα συνολικό σχέδιο κυκλοφοριακής μελέτης για να εντοπιστούν τα σημεία όπου είναι επικίνδυνα και εξευρεθούν τρόποι να γίνουν ασφαλή… Όμως αυτό δεν μπορεί πλέον να στέκει στις καλένδες του δημοτικού προγραμματισμού.

Μάλιστα συμπολίτης μας, η οποία ήταν παρούσα στο ατύχημα, με ανάρτησή της στο fb, η οποία έγινε το επίκεντρο συζήτησης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Τροχαίο ατύχημα τώρα,στην στροφή του κάστρου, αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα ”περιβόητα” κάγκελα, είχε την τύχη ο άνθρωπος να έχει ψηλό αυτοκίνητο , ο επόμενος δεν ξέρουμε αν θα έχει την ίδια τύχη…. Η πολιτεία τι κάνει, με πόσους θανάτους από τα κάγκελα έχει σκοπό να τα αφαιρέσει και να βάλει τα κατάλληλα????

Είναι πραγματικά κρίμα, η επικαιρότητα να επανέρχεται με τέτοιον τρόπο και δη, σε σημεία της περιοχής με συμβολικό χαρακτήρα, όπως είναι η στροφή του κάστρου όπου το εικονοστάσι μας υπενθυμίζει τον χαμό ενός νέου ανθρώπου.


Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα