17.8 C
Arta
18 Απριλίου 2024

Συνελήφθη μετά από κυνηγητό, ο φερόμενος ως δράστης του Αστροχωρίου

Διαβάστε επίσης

Κλείνει το πρώτο μέρος της τραγωδίας, αλλά μένουν πολλά ερωτηματικά για την υψηλή εγκληματικότητα που αντιμετωπίζει η περιοχή

Το δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου είναι σύντομο, αλλά κατατοπιστικό:

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 29ΧΡΟΝΟΣ
ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ 75ΧΡΟΝΟΥ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ 11-08-2022 ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Κλείνει με τον τρόπο αυτό, το πρώτο μέρος της τραγωδίας που εξελίχθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στο χωριό Αστροχώρι, καθώς ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας πράξης μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθη και θα προσαχθεί για τις περαιτέρω ανακριτικές ενέργειες, που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.
Παρόλα αυτά, για εμάς θα πρέπει να ανοίξει ένα κεφάλαιο, προκειμένου να διερευνήσουμε για ποιόν λόγο, στα συγκεκριμένα ορεινά της Άρτας παρουσιάζονται τόσο πολλά περιστατικά επικίνδυνης εγκληματικότητας, τα οποία απασχολούν την τοπική, αλλά και την πανελλήνια επικαιρότητα.
Γιατί, αν είναι ένα πράγμα για το οποίο είμαστε βέβαιοι, είναι ότι πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους αυτές τις ημέρες, καθώς το αίσθημα της ασφάλειας έχει χαθεί εντελώς.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα