15.8 C
Arta
28 Μαρτίου 2024

Εκδικητική συμπεριφορά.

Διαβάστε επίσης

Καταγγελία της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών Γενικού Νοσοκομείου & Κέντρων Υγείας Άρτας

Μετά από επτά (7!) συνεχόμενες λάθος καταθέσεις εγγράφων για την πλήρωση θέσης επικουρικού Ιατρού Βιοπαθολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και επικαλούμενοι κάθε φορά μια διαφορετική και ευφάνταστη δικαιολογία όπου τα χαρτιά έφταναν είτε στην 6η ΥΠΕ είτε στο Υπουργείο Υγείας με κάποιο λάθος ή κάποια έλλειψη ή κάποια λεπτομέρεια που δεν επέτρεπε την κύρωση της θέσης. 

Μετά από αναμονή μηνών από το συνάδελφο Πάνο Χριστοδούλου να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που θα του επιτρέψουν να συνεχίσει να προσφέρει το έργο του ως Βιοπαθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας.

Μετά από την παραίτηση του συναδέλφου ώστε να αναλάβει καθήκοντα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων (γιατί σε άλλα νοσοκομεία ανοίγουν θέσεις και μόνο το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας είναι παρίας στην περιοχή)

Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της παραίτησης, με διαφορά λιγότερη από πέντε (5!) λεπτά, πριν καν φύγει από το χώρο του Νοσοκομείου ο συνάδελφος, κυρώνεται και αναρτάται η θέση επικουρικού Ιατρού Βιοπαθολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας σαν από θαύμα!

Ακόμη αναμένουμε απάντηση από πλευράς του διοικητή και της αρμόδιας υπηρεσίας για το αν γίνεται εσκεμμένα ή με δόλο να στέλνονται 7 φορές λάθος χαρτιά για τη θέση του επικουρικού βιοπαθολόγου!

Ακόμη αναμένουμε να εξεταστεί αν είναι η μόνη περίπτωση που έχουν γίνει τέτοια “λάθη” που οδηγούν σε απογοήτευση των νέων υγειονομικών που αποσύρονται από τις θέσεις, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η στελέχωση και να απαξιώνεται το νοσοκομείο ώστε να εξυπηρετήσει τις κυβερνητικές προθέσεις για την ιδιωτικοποίηση της υγείας! 

Ακόμη αναρωτιόμαστε αν αποτελεί τιμωρητική τακτική του γεγονότος ότι ο συνάδελφος συνδικαλίζεται με την Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών;

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ!

Σήμερα είναι ο Πάνος, αύριο είναι κάποιος άλλος συνάδελφος σε οποιοδήποτε πόστο. Μεθαύριο είσαι εσύ…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα