11.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

Με τον πολυνίκη Στέλιο Σεϊρεκίδη στον πάγκο προχωρά η Αναγέννηση Αρτας ! 

Διαβάστε επίσης

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας της Αναγέννησης Αρτας, καθώς, διαδέχεται σε αυτό τον ρόλο στον πάγκο του ιστορικού συγκροτήματος της Ηπείρου τον Γιώργο Τσέλιο, ο οποίος δεν αποκλείεται να συνεχίσει από άλλο πόστο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ίδιο σύλλογο. 

Η Αναγέννηση Αρτας, μετά τις μεταγραφές και αθλητριών, στην επανεμφάνιση της μάλιστα στα Κύπελλα Ευρώπης, έχει φιλοδοξίες για την εφετινή σεζόν και θα πορευθεί με τον 61χρονο Στέλιο Σεϊρεκίδη, στοχεύοντας στη δυναμική επιστροφή της στο προσκήνιο ως πρωταγωνίστρια. Στο ενεργητικό του ο πολύπειρος τεχνικός, μετρά δύο πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ στους άνδρες, 2009 και 2010 ενώ τον οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (Πανελλήνιος, Αθηναϊκός και Δούκας είναι οι μόνοι άλλοι σύλλογοι που κατάφεραν να μπούν στους Ομίλους αυτής της διοργάνωσης), τη σεζόν 2015-2016 πήρε νταμπλ με τον Φίλιππο Βέροιας και το 1993 είχε νταμπλ με τις γυναίκες της ΓΕ Βέροιας. 

Ως αθλητής, ο πετυχημένος και αγαπητός ως άνθρωπος του χάντμπολ Στέλιος Σεϊρεκίδης υπήρξε εξαίρετος τερματοφύλακας και υπεράσπισε την εστία του ΒΑΟ το 1983 στον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο πήρε, όπως και το 1984. 

Στην τελευταία σεζόν, ήταν προπονητής στον Φοίβο Συκεών που έχασε στο νήμα την άνοδο στην Handball Premier από την ΧΑΝΘ. 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα