26.8 C
Arta
17 Μαΐου 2024

Ποδηλατοβόλτα! Palso Artas Bike Ride 8 ‘ Help a Stray ‘

Διαβάστε επίσης

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 συμμετέχουμε στην ποδηλατοβόλτα της PALSO Άρτας BIKE RIDE 8 ‘ Help a Stray ‘. ( βοηθήστε ένα αδέσποτο )

Με το ποδήλατο μας ή και χωρίς αυτό θα συναντηθούμε στην είσοδο του Παραλίμνιου πάρκου της Άρτας στις 10 το πρωί της Κυριακής. Βέβαια, αν οι γονείς διαθέτουν ποδήλατο, θα χαρούμε να τους έχουμε στη βόλτα μας.

  1. Εκεί θα στολίσουμε τα ποδήλατα μας με σημαιούλες από διάφορες χώρες που μας έστειλε η PALSO Κέρκυρας. Μαζί μας θα είναι οι Πρόσκοποι και μέλη του Ποδηλατικού Ομίλου. Όσα παιδιά έχουν ποδήλατα, θα κάνουν δυο βόλτες γύρω από τη λίμνη ενώ οι υπόλοιποι θα περπατήσουμε.
  2. Μετά τις βόλτες, θα συγκεντρωθούμε στο χώρο κοντά στα όργανα γυμναστικής όπου η συνάδελφος κα Φωτεινή Μπαλωμένου θα μας μιλήσει για τα αδέσποτα ζωάκια και θα γνωρίσουμε το σκυλάκι της.
  3. Στον ίδιο χώρο, με μέλη του πολιτιστικού συλλόγου ‘Το Σκοπευτήριο’ θα φυτέψουμε λουλούδια, κάνοντας έτσι ένα μικρό δώρο στο περιβάλλον.
  4. Θα παίξουμε παιχνίδια με την κα Στέλλα Βάκκα των χρυσών μεταλλίων του Τμήματος Αισθητικής Ρυθμικής Γυμναστικής Πύρρος.
  5. Θα φάμε καυτούς λουκουμάδες με σοκολάτα από τη Λουκουμανία! και θα δροσιστούμε με το νεράκι που μας χάρισαν τα supermarkets Αγγέλης
  6. Θα πάρουμε το πανέμορφο αναμνηστικό μας μπρελόκ!

Προβλέπεται ένα θαυμάσιο πρωινό Κυριακής…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα